ben de vakıf üniversitesinden mezun oldum ama bursum vardı, üniversite sınav sonucum bölüme göre oldukça yüksekti. arkadaşlarım da hep özelden mezun ama hiçbirine kötü bir şey diyemem, benzer zekadayız işte. ama terapist seçmeye gelince bakıyorum üsküdar üni. mezunu, arel mezunu :( kent üni. mezunu… bana göre iyi kategorisinde değil bu üniversiteler. seanslar da 1500’den başlıyor. ya çok saçma geliyor, ne anlatıcam ki diyorum ama yanlış bir düşünce biliyorum :/ bi uygulamada önerdikleri terapist tüm yüz estetikli ve aşırı makyajlı mesela, o yapay görüntü var. yargılamak istemiyorum ama işte… bana yardım edemez düşüncesi oluyor. kendim daha iyi durumdayım diye düşünüyorum. o parayla alışveriş yaparım, seyahat ederim diye de düşünüyorum. ama kaygılıyım, panik durumları yaşıyorum ve ihtiyacım da var birileriyle görüşmeye. siz ne düşünüyorsunuz? not: duyuruyu ilerleyen vakitlerde silebilirim.




 

Bence konuşun. Bir de yorumlara bakın. İyi şeyler yazılmış mı. Size söyleyeceği bir şey iyi gelebilir. Dış görünüşe bakmamak gerekiyor. Bunun dışında konuşmak isterseniz istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Bende de panik durumu var bu ara.

dissendium

bence o paraya seni daha mutlu edecek, hayatını kolaylaştıracak bir şeyler al. terapi denilen şeyi de önce araştır ufak ufak videolar izle dene. vav şu çok iyiydi dediğin olursa derine dal. böyle pattadak kumara yatırır gibi önüne gelen terapiste verme tabi. hiçbir şey almasan bile bi çıkıya sar koy. varlığı bile terapi onun.

geveze yazar

terapiye gitme ihtiyacı hissediyorsanız, aklınıza yatana gidin.
ön yargı ile giderseniz zaten 1-0 geriden başlarsınız. etrafınızda sorabileceğiniz kişiler varsa sorun.

elbette eğitim ve tecrübe fark ediyor ama birine çok iyi gelen terapist size iyi gelmeyebilir bunu da unutmayın. her terapist kumardır. ve ilk seansta anlayamazsınız size iyi gelir mi gelmez mi

jülsezar

Akdwniz ulkesinde terapiste hitmek ahmaklik baska bi sey degil

lapaz

Kuzeyde yasasaniz neysd

lapaz
1

mobil görünümden çık