Aslında iş için gidiyorum ama 08:00-17:00 saatleri dışında vaktim olacak. Tavsiye konusunda ise genel anlamda soruyorum. Gezilecek yerler olur. Ulaşım, yeme içme gibi konularda tavsiye olur. İşimi kolaylaştıracak öneriler falan...




 

Tiyatroya gidin. Hangisi olursa artık...

alfired

tiyatro demeye geldim soylenmis ama vurgulamakta fayda var. west end'de muzikal, tiyatro izleyin. ucuza biletler bulunuyor, hatta son gun bilet satan kiosklar da vardi.

antikadimag

Ulaşım için metro ve otobüs kullanabilirsin. Her ikisi için de cep boyutunda ağ haritaları var, internette de bulabilirsin. Bunlar hep yanında olsun. İlk fırsatta kalacağın süreyi kapsayan bir oyster kart (akbil) çıkart. Gideceğin yere bir otobüs gidiyorsa bence onu kullan. Daha yavaş olabilir ama otobüsler 2 katlı olduğu için ve şehir içinde aşırı bir trafik yoğunluğu olmadığı için üst katta en öne oturup yolculuk yapmak çok keyifli oluyor.

Yemek konusunda ne desek boş. Dünyanın belki de en çeşitli yeme-içme alternatifi bu şehirdedir. Sokak lezzetleri sunan yerler de çoktur.

Bebim Londra’da en sevdiğim bölgeler; Soho (geç saatte kalmayın), Covent garden, trafalgar, oxford street, southbank ve çevreleri..

kaptan memo

Hiç gitmedim ancak duyduğum kadarıyla telefonunuza sahip çıkmanız gerekiyor.

stronzo
1

mobil görünümden çık