Atina’ya araba ile gidersek deniz tatili yapabileceğimiz en güzel yer neresidir?
Yakin adalar yol üstü yerler olabilir. Mykonos falan bizi aşar. O yüzden o adalara gitmemeyi düşünüyoruz



 

O yolu gittik geldik yunanistan araba ile selaniğe kadar gidilip dönülmesi daha keyifli selanik atina arası uzak yorucu ve çok fazla paralı yol var. Atina otopsrk olarak tam bir kaos gecelik 25 euro falan vermiştik araca hop on hop off kirslayıp onla atinayı gezmiştik.

Şimdi gelelim soruna thasos adası araba ile geçebileceğin çok güzel deniz tatili yapabileceğiniz bir ada kesinlikle tavsiye ederim halkidiki güzeldi dönüşte gitmiştik dinlenmiştik

basond

halkidiki ve thassos diyecektim ben de. bir de atinaya inişte ege kıyısında kamena vourla vardı avrupanın seyşelleri denen bir yer. oranın denizini de beğenmiştik biz. lichadonisia - monolia beach'miş şimdi baktım denize girdiğimiz yerin adına. kamena vourla'dan tekneyle geçiliyordu günübirlik gitmiştik biz.

in vino veritas

5 dk once booking den yerlerimi ayarladim, duyuruda vakit oldureyim derken sorunuzu gordum :)

Bu 5. Sefer arabayla yunan ve balkan turum olacak, atina'ya en cok bu sefer yaklaşıyorum ama yine gitmeyecegim.

Size selanik sonrası önce leptokarya, sonra da volos - pelion da konaklamayi tavsiye ederim. Ama atina yerine lefkada adasi, porto katsiki plajı, parga ve prevezeyi de siddetle tavsiye ederim.

duster

Atina’ya çok yakın olan Kalamaki ve Glyfada plajları güzeldir.

kaptan memo

Atina’ya ucun, orada araba kiralayip peloponnes bölgesinde denizden deniz begenin. Yollar dar ve virajli lakin genel olarak bakir ve super.

kuehles blondes

atina ya araba ile gitmek eziyet.
selanik e kadar gidin en güzel sahil ve adalar o bölgede zati.

jamswety
1

mobil görünümden çık