Selamlar,

Alım*satım kısmında yanıtlar kapalı oluyor diye böyle dümdüz soru açtım. Bir tablet satmak istiyorum fakat ikinci el piyasası ne hiç bilmiyorum. Buradan satmak için sormuyorum, sahibindene vs koymadan önce belki piyasasını bilen biri vardır diye sormak istedim.

Tab s7 6/128 bir cihazım var. ekranda 2cm kılcal bir çizik var. genel olarak az kullanıldı, kenarda yatıyor. Alındığından beri ayda 1-2 saatten fazla kullanılmadı. orijinal klavyeli kılıfı ile elden çıkarmayı planlıyorum model yükseltmek için.

 

Sahbinde yok mu aynın model cihaz

jülsezar

Mobil editi: sahibindende

jülsezar

Var baktım, fakat herkesin cihazı kendine değerli anladığım kadarıyla öyle bir makas var ki nereye konumlansam bilemedim :) 15 diyen de var 6 diyen de. Belki kendi almak için piyasa kovalayan birine denk gelirsem gerçek piyasasını öğrenirim diye başlık açtım. Ne insanları kazıklayayım (ikinci el üründür sonuçta öyle max'ın bir altı değil ederine satmak istiyorum) ne kendim kazıklanayım (benden alıp bilmem kaç fazlasına satacağı kadar düşük olmasın) düşüncesi ile yola çıkıp kafam karıştı.

ManikD

Apple ürünleri haricinde bu tür cihazların piyasası hareketsiz oluyor diye biliyorum. Guncel fiyatının yarısı nereye düşüyor mesela. 11-12 bin denenip beklenebilir. İlk gelenler her zaman ölücüler olur. Bunlar satıcıdir kar yapmak icin almak ister. Normal şahıslardan gelen tekliflerden sonra anlasilir piyasası biraz, en az 10 gun beklemek, detaylari net anlatmak ve göstermek lazım.

mbond
1

mobil görünümden çık