Merhaba, her gece istisnasız evin yakındaki boş araziye gelip havlayan ve asla susmayan bu uykusuz gecelerin sebebi köpeklere ne yapabiliriz. Nereye söylemem gerekiyor. Yaşa çıkacak diyorlardı nedir son durum. Uyku haram oldu.




 

Bulunduğunuz belediyeye ve kaymakamlığa telefon açarak şikayet edin. Evin içinde beslenmeyen (dışardaki) köpekler mevcut yasaya göre toplanmak zorundalar zaten.

HellKeePer

Isıranı bile küpe takıp geri salıyorlar. Bir de bunu twitterda yayınlıyorlar. Hiç uğraşıp da canını sıkma. Kulaklık falan tak.

x.com

Mirket

Zamanında kısırlaştırma yapmayan, paraları cukkalayan belediyeler yüzünden bu sorun yaşanıyor-ki o paralar dünya bankasından ordan burdan kısırlaştırma için gönderilen paralardı- sorunlar görmezden gelindiğinde çözümsüz oluyor.

rumpleteazer

@rumpleteazer
İlginç bir konuya değinmişsin.
Bunu tartışmalarımızda, sohbetlerimizde biz de kullanalım. Bilmediğimiz bir şeydi.
Ama bir kaynak göstermemiz lazım. Yoksa işkembe-i kübradan uydurduğumuzu söylerler. Komik duruma düşeriz. Ağzı olan konuşuyor derler.
Bir kaynak gösterebilir misin, Dünya Bankası'nın Türkiye'deki sokak hayvanlarının kısırlaştırılması maksatlı Belediyelere fon aktardığına dair.

Mirket

aynı sorundan 5 yıldır müzdaribim bazen gece 3'de uykumdan kalkıp köpek kovalıyordum sonra taş sopa ne bulursam fırlattığım için biraz azaldılar. belediyeye şikayet edince hiçbir şey yapmıyorlar. tek çözüm itlaf. tüm başıboş sokak köpekleri acilen itlaf edilmeli.

ayseee
1

mobil görünümden çık