Bir özel marketin otoparkına çökmüş otopark mafyası tiplerle ailem ufak bebeğimiz ve eşim yanımdayken göz dağı verdiler. Arabanı bırakma filan diye. Biraz Uzun süreli bırakacaktım. (Marketinde izni vardı)

Sonra ailemi olay yerinden uzaklaştırıp polisi aradım. 10 dakika sonra özel numara iki kez aramış. Sonra da whatsaptan arandım. Polis gibi konuştu özel numarası olduğunu söyledi. İsim filan sordu geldik burada yoksunuz dedi, ailemin yanına geldiğimi söyledim En yakın ilçe karakoluna şikayette bulunabilirsiniz dedi ve kapattı.

Şimdi az 1-2 km ötede aracımızı da mecburen parketmek zorunda kaldık zarar verilmesinden biraz korkuyoruz. Polisin "gizli nodan kişisel araması" da ayrı bir tuhaf durum.


Ne yapmamızı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

 

Size yönlendirilen memur aramıştır sizi normal.

ben trafik kazasında 112den aradığımda, polis sonra beni kendi özel numarasından aradı. konum attım ona vs.

gizli nodan araması ilginç. ben gizli nodan arayanı açmıyorum yıllardır. zaten bayadır da gizli nodan aranmıyorum :D

jülsezar

arıyorlar.
edit: arar değil, arıyorlar. aramalarının legal boyutunu biliyorum.

Mehmettheslim

Beni de bi kere jandarma aramıştı. Saçma gelmişti ama sonra düşündüm ki adam nereden arayacak başka.

nickini vermek istemeyen uye

Arar.

komando kani var bende

Arıyor. Park halindeki aracıma çarpıp kaçanlar ile ilgili tutanak tutmak için polis çağırmıştım. Hava soğuk diye arabada bekliyordum. Polis geldi, aradı "adrese geldik hangi araç" vs. diye. Aynada görüp indim, el sallayarak işaret ettim. Geldi, tutanağı tuttuk. Yani hepsine araç içi ya da şirket tanımlı telefon bağlayıp aradıklarında 112'nin arıyor gözükmesi daha şık olur belki ama işte işin teknik kısmı ve toplam maliyeti ile ilgili net hesaplama imkanım yok.

nawar

Yapılması gerekeni yapmamışsınız buradan tavsiye istiyorsunuz acayip. Polis yapılması gerekeni söylemiş zaten. Polis size ulaşmak için aramış normal bir durum.

doharkoman

numarasını açığa çıkarınca başın her sıkıştığında ararsın diye gizli no'dan aramıştır. ben de kamudayım. bazen gizli no'dan aramak zorunda kalıyorum işleri hızlandırmak için.

gizemli dede

Durumun gerginliği ile adamlar bir şekilde numaranızı buldu diye düşündünüz herhalde.

Polis hatta itfaiye bile 112'yi aradıktan sonra şikayet yerine geldiğinde arıyor cepten. Gizli numaradan hiç aranmadım ama @gizemli dede'nin dediği gibi kendini korumak amaçlı öyle yapmış olabilir. Sizin çekinceniz de normal bu arada.

chicha_v2
1

mobil görünümden çık