En son 5 sene önce bir Xiaomi almıştım, başlarda fena değildi ama son 3 senesi takılmalarla ve 30 dakikada tükenen bataryasıyla beni perişan etti. Artık vaktini doldurdu.

Yeni telefon bakıyorum. Sanırım en iyisi Iphone. Fakat 66.000 TL'lik fiyatını hak ediyor mu sizce? Alternatifleri var mı?


 

alternatif yok

buenosdias

14 yıldır kesintisiz iPhone kullanan ve yakın zaman önce 15 Pro Max alan biri olarak düşüncem: Kesinlikle değmiyor.

iPhone almamın tek nedeni, yıllara dayanan alışkanlığım. Tüm alışkanlığımı bırakıp telefonumu komple Android'e geçirmeye cesaret edemediğim için iPhone aldım. İlk iPhone'um 4'tü, o zaman Android ile Apple arasında bir fark vardı. Şimdi bence öyle bir fark kesinlikle yok. Eğer Apple almak için özel bir nedeniniz yoksa bence hiç bulaşmayın. 50.000 TL'nin altına Samsung S23 Ultra alın geçin. S24 Ultra da güzel telefon ama anladığım kadarıyla S23 Ultra ile aralarındaki fiyat farkına değecek bir özellik farkı yok.

Eğer Ultra büyük geliyor, ben daha küçük telefon istiyorum derseniz çok daha ucuza düz S23 ya da S24 bakabilirsiniz.

10551037

Ben s23 alırken s23'ün iki katı fiyata satılan iPhone 14 pro mro bişeler neredeyse bütün teknoloji sitelerinde eşdeğer gösteriliyordu. Buradan hesaplayın.

prole

15 pro max aldım. 14-15’ten bir farkı yok.

gabe h coud

başka apple ürünlerin varsa değebilir. Bir de ileride satmak üzere bir ek değer ödüyorsun gibi düşünüyorum ben. Samsung'a 40 bin verip çok iyi telefon alırsın, ileride satarken 15 bin eder. iPhone'a 66 verirsin ileride 40-50'ye satarsın sallıyorum. Avantaj mı emin değilim.

Ben de çok iyi indirim bulduğum için S23 aldım ve memnunum, fakat macbook ve ipad'im de var, iphone'un onlarla olan bağını seviyordum ek olarak iphone'un video kalitesi daha iyi.(hatta fotoğrafta da detaya inince daha iyi. S23 ve iphone 14 ile ürün fotoğrafı çekimi denedim, iphone daha doğru ve temiz) Bu sebeplerden bi noktada iphone 16 pro'ya falan geçeceğim.

nhk ni youkosu
1

mobil görünümden çık