Kullanıyorsunuz neden ?




 

Windows 11. Çok bariz bir özellik kaybı vs yoksa kullandığım her yazılımı en güncel hâlinde tutarım. Güncelleme seviyorum :d

nundu

win 7 . Her türlü yetiyor.
güncellemeler yıllardır kapalı gerekte yok.

diyecevaplandı

10. Bilgisayarım 11’i desteklemiyor yoksa 11’e geçerdim.

substituent

şu an 2 bilgisayarda 10 ve 11 kullanıyorum.

11'in en alışamadığım özelliği taskbar'ın çok kalın olması. ekranda aşırı yer kaplıyor. sırf bunun için ExplorerPatcher diye bir eklenti kurdum.

taskbar boyutu ayarlama standart olsa, 10 olan bilgisayarı da geçireceğim. kararsızım halen.

@substituent
isterseniz 11 kurabilirsiniz.

late viper

11 kullanıyorum. Her yazılımı güncel tutma rahatsızlığı bende de var. 10'u öven ve 10'a dönüşü tavsiye eden çok. Bu 10 gelince 7 övenler gibi ama değil gibi de aynı zamanda. 11'de, 10'da yaşadığımdan fazla sorun yaşadım. Henüz yeterince stabil değil sanırım. Yine de geçen gün format attım. Yine de 11 yükledim. :)

nawar

windows 11 enterprise

11'e geçtim çünkü sistemi upgrade ettim ve 11'de daha iyi performans aldım. windows 10 kullanırken de windows 10 iot enterprise ltsc 2021 kullanıyordum. çıkmış olsaydı 11'i de ltsc kuracaktım ama o dönem yoktu daha... şuan çıkmış sanırım ama zaman ayırıp bakmadım legit olup olmadığına öyle bi rastladım sadece. zamanım olunca ltsc'ye geçiş yapacağım.

niye enterprise sürümleri? sistem üzerinde daha fazla kontrolün var, daha az bloatware, reklam vs. derdi yok. ve bir eksiği yok :D normal sürümlerden daha hafif, temiz.

windows 11'in arayüzü berbat. o taskbar o sağ click menüsü... tiksindim resmen. daha yüklemeden önce çözümünü buldum da öyle geçtim yoksa katlanılacak eziyet değil.

github.com win11'de win10 taskbarını kullanıyorum o yuvarlatılmış köşeli pencereler vs. de iptal. bu uygulamayla win11 kullanılabilir oluyor.

konetsu
1

mobil görünümden çık