selamlar, japonya gezim sırasında telefon almak istiyorum. iphone 15 alacaktım, sizin de önerileriniz doğrultusunda 15 pro almaya karar verdim.

ancak çeşitli endişelerim var. japonya için üretilen iphone'u türkiye'de rahatça kullanabilir miyim? işletimde aksamında vs sorun olur mu?


 

sorun olabilir ülkelere göre farklılılar oluyor telefonlarda japonya'dan aldığınız telefon türkiye'de servisde tamir edilmeyebiliyor

edaddy

garanti sorunu dışında fiyat açısından da pek cazibesi yok, kayıt parası eklenince hemen hemen buradaki fiyatla aynı oluyor.

orient blue

uzun cevap
eksisozluk.com

kısa cevap
sorun çıkmaz

rentts

Ben Güney Kore den aldım hiçbir sorun olmadı kullanıyorum (15pro max). Türkiye den daha ucuza geldi ben aldığımda. Sadece tax free için makinelerden yapılmamıştı; kutusu ile birlikte telefonu görevli görüyor onaylıyor ondan sonra tax freeyi veriyor muhtemelen orada da öyle olabilir, başkasına telefon alıp para alımını engellemek için telefonu kutusuyla göstermen gerekebilir

Edit: mesajla bilgi geldi direkt alışveriş esnasında düşüyorlarmış tax free yi

titanic kemancısı

Ben japonyadan arkadaşıma 14 pro aldım, hiçbir sorun çıkmadan 1 yıldır kullanıyor. japonyada tax freeyi direk mağazada yapıyorlar, haricen işlem yapmanıza gerek kalmıyor.

mustafakesekci

@mustafakesekci Japonya'daki telefonlarda kameranın fotoğraf çekme sesi kapatılamıyor diyorlar. Aldığınız telefon da öyle mi?

michael_knight

ondan emin değilim, sorup size dm'den bilgi veririm.

mustafakesekci
1

mobil görünümden çık