Merhabalar,
bu çarşamba tez savunmamı yapıyorum ve bitiriyorum. başvurmak istediğim bir iş için de yl mezuniyet belgesi isteniyor ve cuma 17.00 belgeleri göndermek için son gün.
savunma başarılı olursa ve imzaları enstitüye gönderirsem perşembe direkt geçici mezuniyet belgesi alabilir miyim? yoksa cumaya yetişmez ve o iş yatar mı? enstitüye ulaşamadım bugün sormak için.
teşekkürler

 

Geçici mezuniyet belgesi diye bir şey yoktur, mezuniyet belgesi vardır. Bunu alabilmeniz için de tutanağı enstitüye teslim ettikten sonra enstitü yönetim kurulu toplantısı sonucunda mezun kararınızın çıkması gerekir. Bu andan sonra diplomayı almaya hak kazanmışsınızdır ve diploma verilene kadar enstitünün size vereceği "... tarihli ... sayılı toplantıda mezun kararı verilmiştir" belgesi ile işlerinizi görebilirsiniz. Ne kadar sürede verileceğini ise ancak enstitü bilir.

prole

hayatta yetişmez. başarılı olduktan sonra tezini basılı bir şekilde enstitüye teslim etmen gerekecek, enstitü şekil vs. bakımından kontrol edecek. sonrasında yönetim kurulu kararı alınacak ki çoğunlukla haftada bir alınır. bir sürü farklı birimden mezun olabileceğine dair onay beklenecek falan filan da derken o iş yatar.

hrskrs
1

mobil görünümden çık