şu uçuşun yetişmesi imkan dahilinde mi? direkt thy resmi sitesinden alacağım, aktarma vs onların sorumluluğunda ancak bir sonra olan uçuş ertesi gün. bu durumda ne gibi hakkım olur yetiştiremezlerse?

hizliresim.com


 

uçak yarım saat taksi yapiyor en az istanbul havalimanında, çok zor.

haklarınızı bilmiyorum ama kaçırmanız çok olası. haklarınızı araştırın. ya da otobüsle gidin.

kveldulv

riskli. ama imkansız değil. bazen aktarmalı yolcu 10-15dk da yetişebilecek gibiyse bekletiyorlar uçağı.

çünkü varış saati genelde fazla yazılıyor.

misal bu uçuşun geçmişine baktığımızda , geç kalksa bile 15-20 dk , yine de varış saatinden önce varabiliyor.

www.flightradar24.com

3saat 16k da sürmüş maksimum 3.34 sürmüş son 3 uçuşta. ve 12den önce varmış hepsinde de. taksiyle falan 12.15deseniz. koşa koşa pasaporta gidip e-pasaporttan geçmeniz lazım.


ama yine de stresli 30dk rötar yeseniz lan yetişebilecek miyim stresi olur insanda, pasaport kontrolü vs de var. muhtemelen kaçırırsınız 30dk rötarda

konaklama sağlarlar size yetişemezseniz. yine de teyit edin.

jülsezar

akli bi karis havada ilerlersen yetisemezsin. cunku havalimani cok buyuk ve ufak detaylar var.
tum algilarin acik ve planli ilerlersen yetisirsin. ondan kastim iste kuyruk varsa alternatife yonelmek, guvenlikten rica etmek, ucak sonrasi shuttle varsa business icin oncelik rica etmek, gerekirse scooter kiralamak, hizli gecis sistemini kullanmak, yanlis yerlerde vakit kaybetmemek vs..

buenosdias

Rötar olmazsa ucu ucuna yetişir. Yetişmezse bir sonraki uçuşa bilet verirler. Sonraki uçuş ertesi günse yemek/otel masraflarını karşılamalılar.

but that was just a dream

Çok zor riskli

basond

Ben sirf o strese girmemek icin almazdim bu ucusu. Pasaport kontrolu de olacak.Ucak IST havalimanina teker koydugunda nerdeyse 20-25 dk kadar suruyor adimini ucagin disina atman.Bunun yurumesi var pasaport kontrolu var.Zor is

turkuaz
1

mobil görünümden çık