Proje yaristirmadiklarina göre nedir temel mesele?




 

isimleri?
geçmişleri de olur

pavlis

stad projeleri var yarıştırdıkları. onun haricinde siyasi kanat farkı var. ali koç muhalif bir adam ama aziz yıldırım hükümete daha yakın, daha doğrusu ılımlı bir isim.

mustafakesekci

Ali Koç artık Aziz Yıldırım'ın enkazını devralmasına bırakılamayacak kadar çok hata yaptı. Finansal olarak 1,5 senedir düzlüğe anca çıktık. Daha yeni normal seviyelere geldik. Geçtiğimiz 10 yılın gelirlerine ipotek konmuştu, pos makinesine kadar haciz yolundaydık. Hepsi Aziz yüzünden oldu, Ali sayesinde düzeldi. Bu konuda hakkı yenmez ama futbol yönetiminden anlamadığı kesin. Aşırı popülist hareketler yapıyor.

Aziz Yıldırım ise ondan daha popülist söylemlerde bulunuyor. Ağzını açmasa rahat kazanırdı. Şimdi ise sadece TikTok ve Twitter'da Kurtlar Vadisi editleri izleyerek gaza gelen (ve Aziz Yıldırım yönetimi görmemiş) 25 yaş altı ile 45 yaş üstü romantikleri etkiliyor. Yani bütün taraftarı bu değil ama çoğunluk bu. Verdiği sözler çocuk kandıracak cinsten.

Ali Koç gelirse önümüzdeki Avrupa'da önümüzdeki 3 sene bizim lige göre güzel başarılar elde etmeye ve hem kulübü hem ülkeyi cazip hale getirmeye başlarız. Lig şüpheli, burada iş farklı dönüyor. Aziz Yıldırım gelirse ya bu sene ya da önümüzdeki sene 1 kere şampiyon oluruz. Bunu yaparken de düzlüğe çıkan kulübü batırıp gider. Sonra yine GS'nin BJK'nin ve TS'nin kadro dışı bıraktığı 33+ oyuncular ile belimizi doğrultmaya çalışırken ilk 3'e girmeye oynarız.

nawar

Ali koç muhalif mi? Tüm cemaati yanına çekmiş.

Aziz yıldırım 30+ insanların alışık olduğu başkan gibi başkan, tam bir o.g. Faruk süren gibi, Süleyman seba gibi.
Ve Ali koçtan çok daha zengin. Koç ailesi ne kadar destek olursa var, aziz yıldırım kendisi var.
Koyu bir beşiktaşlı olarak diyorum bunu.
Aziz başkan kraldır.

numlock

Not: inşallah da aziz başkan kazanır seçimleri.

numlock

Koyu bir Beşiktaşlı nasıl aziz Yıldırım över hayretle okuyorum.

Bu genç kardeşime 2003-2004 sezonunu araştırmasını öneririm.

Öte yandan futbol dünyası -sadece Türkiye'de degil- pis ve kirli bir dünya. Aziz Yıldırım bütün bu işleri ve bağlantıları çok daha iyi yonetiyordu. Şanssızlıgi akp+feto operasyonu kendisine patladı.

Ali koç ise bomboş bir adam. Türkiye'nin en varlıklı ailelerinden birisin ve tribünden adam dövmek için atliyorsun :) koç ailesinin olmamış üyesi kendisi. Kardeşlerini araştırın ne kadar alakasız olduklarını göreceksiniz (vizyon ve entelektuelite acisindan)

Temel fark, biri bulunduğu konuma kendisi geldiği için bütün bağlantılara çok daha hakim ve daha başarılı (daha kirli) öbürü ise tepeden sadece koç soyadi ile inmiş ortalıkta alık gibi gezinen bir tip

Not: tr futbolundaki bütün "basari" gibi görünen organizasyonların arkasında hep çok kirli bir ağ vardır.

makbur

aziz yıldırım 20 senede 10 gs şampiyonluğu
ali koç 6 senede 3 gs şampiyonluğu

şimdi aziz yıldırımın o 10 senede fb şampiyonluğu var
ali koçun hiç fb şampiyonluğu yok

bence ali koç kalsın. dış mihraklar, jome sorunho hojamız anadın mı, eagle hocamız.

baldan kaymak

Baldan kaymak +1
Aradaki fark birinin bir adet şeytan kupası bir adet de Türkiye kupası var. Diğerinin en azından şampiyonluğu var.

Yoksa ikisi de aynı seviyede insanlar. Sadece biri bu noktaya kendi gelmis, diğerinin dedesi zengin.

logisticsmanager

Aziz yıldırım başkan gibi başkandır. Emekli dayılar gibi "araştırmanı öneririm" demek gülünç. Yaşım da 40.

numlock

@numlock

Kusura bakmayın lütfen. Ben böyle başkan gibi başkan, kral adam vs ithalatı duyunca yaşınızın 40 olacağını tahmin edemedim :)

makbur

aziz yildirim'in futbolu hala 2000'lerin basi gibi sanmasi. halbuki son 4 fiyasko yilinda anlamaliydi.

ali koc basarisiz ama kulubu aldigi noktada kadro degeri 75 milyon euroydu. bu sene bariz sampiyonlugu calindi. avrupada ceyrek final gordu. rakibini kendi sahasinda yendi. bu bunlarin en buyuk gostergesiydi.

bohr atom modeli

fenerbahçenin borcu artınca takım batıyor demek paradan hiç anlamamak demek oluyor. takımın malvarlığı da borcuyla beraber arttı. bu hikaye alinin manipülasyon başarısı resmen.

alinin kardeşleri mustafa ve ömerin, aliden farkı yok. sadece herkesin önüne piyasaya çıkmadılar ali gibi. ki mustafa medyaya çıktığında ananaslara kadar güle oynaya anlatıyordu.

parasıyla yanında tuttuğun adamlara mezatlardan pahalı kitap toplatınca entelektüel olmuyorsun. zengin eğlencesini fakirler sofistike zevk zannediyor :D

millet dün ne yediğini unutuyor. kimse dur demese yakın tarihe binbir hikaye sokuşturacaklar.
fetö aziz yıldırıma 3 temmuzla saldırdıktan 7 ay sonra 7 şubatta erdoğanı indirmeye çalışıyordu. akp+fetö aynen. (bkz: büyük resim kursu)

lambırcek

Tabii canım araya hikaye sokusturuyoruz..

Her ne hikmetse reis 7 şubatta kendisini indirmek isteyen fetoculerle sadece 4 ay sonra turkiye'nin en buyuk stadinda 100 bin kisi Çılgınlar gibi fetoculuk kutluyor -türkçe olimpiyatları- yetmiyor "tulaayy gerii doonn" adamı gibi hocaefendisini çağırıyor..

Fıkra bununla da bitmiyor, koç ailesi ile yakın (!) İlişkiler içinde olan aktroll kardeşimiz allah razı olsun ki biz fakirlere koç kardeşleri detaylarıyla anlatıyor..

makbur
1

mobil görünümden çık