Ladies,

Şu saçımın haline bakar mısınız? görsel


Bu başıma gelen üçüncü kesim fiyaskosu. Eline makas alan kuaför oluyor inanılmaz. Neyse. Bugün cumartesi her yer düğüncülerle doludur ist anadolu yakasında bu saçı düzeltecek düzeltirken de maaşımın yarısını almayacak kuaför öneriniz var mıdır?

 

bence bir kereliğine sırf bu rezaletten kurtulmak için biraz para bayılın.

ben akasya avm'de trio kuföre gidiyorum. eskiden de acıbadem'deki san kuaföre gidiyordum. yılda 1 veya 2 kez gittiğim için pahalı olmasına katlanıyorum. en azından güzel oluyor.

acıbadem caddesinde başka bir kuaför daha var, aşağıda kalıyor. adını unuttum. m harfliydi. sakın ona gitmeyin. benim saçımı da onlar bozmuştu.

art cat chocolate

Akdkfkkakaşa hazır noodlelar gibi :)) kusura bakma ama trajikomik bir durum olmuş.

Çetin Kuaför g.co

numlock

saç tellerinin farklı boyda kesilmiş olması problem di mi
baka sorunlu kısım varsa anlmayanlar için açıklama geçilse iyi olur kamuoyu adına

bir soru sorcam

Evet @bir soru sorcam. En alttaki saçla en üstteki saç mesafesi (bunu katlı kestiğini sanarak yaptı) böyle olmamalı. Kaçak kat gibi djdjfkck
Bir de makasla kestikten sonra böyle aralara bir şeyler yapıyorlar ki direkt makas izi belli olmasın diye onu da yapmamış.

Kediyi üzdün

Bunu toparlamaları için ya üstten çok katlı kesecekler ya da boyu daha da kısaltacaklar, kısalması çok üzerse biraz uzamasını bekleyin derim. Sıfırdan saçı herkes keser ama bunu düzeltmesi daha zor o yüzden çok mutsuz ediyorsa Sabit Akkaya dan fiyat alın derim

titanic kemancısı
1

mobil görünümden çık