Sakallarım çok sık ve gür esmer tenim var. ama her gün tıraş olmak zorunda olduğum bir işim var, akşama uzuyor ve gölgesi kalıyor yine. Bu yüzden tamamen kurtulmak istiyorum. Tamamen yok olmasa bile sıfıra yakın olsa bile bundan iyi. Gittiğim lazer epilasyon merkezinde teceübeli dermatoloji uzmanı da var. Bu zamana kadar sadece ısrar eden birkaç arkadaşına uyguladığını söyleyip tavsiye etmem dedi. Uzun zaman geçtiği için tam ne söylediğini unuttum ama homojen mi olmuyor leke mi kalıyor yoksa cilt tahriş mi oluyor öyle bir şeydi.

Aslında çok iyi bir merkez ama burada benim kafamı karıştıran şu, belki de kişiler beğenmeyip sızlanıyorsa bundan bıkmışlardır, uğraşmak istemiyorlardır, belki de onun aleti yoktur vs vs. Yani sonuçta orası sağlık olduğu kadar ticari bir işletme. Yani beni vazgeçirmeye çalışmaları tamamen beni düşündükleri için mi ondan emin değilim. Teknolojinin bu kadar geliştiği zamanda tüm sakal epilasyonu yapılamaz, tavsiye edilmez bir şey midir. Tüm Sakal epilasyonu olan ya da yaptırana biliyorsanız tecrübelerinizi paylaşır mısınız? (Tikleri akşam koyacağım))


 

sakal değil ama vücut epilasyonu yaptırdım. homojen olmayacaktır, kıl kökleri kendi güçlerine göre farklı tepki verecektir. bu sefer uzadığında hoş olmayan bir görüntü oluşması kaçınılmaz olacak. birkaç seansta evet kıl zayıflayabilir ve kalınlığı azalabilir ama bu da eşit olmayacak. ben riske girmeyin derim

foreignsilhouette

Tüm sakal epilasyonunu istedikleri kadar iyi yapsınlar, özellikle de senin yapındaki bir erkek için hiç ama hiç iyi olmayacağı ortada.

Hem sakallar gür (kıl çokluğuna, yani birim alandaki sıklığına gürlük denir), hem kalın telli hem de çok koyu renkli kılların kökleri çok güçlü demektir. Sakal deyip geçiyorsun ama o kadar da lüzumsuz anlamsız bir şey değil bu. Öyle olsaydı yüzünde bu kadar çok ve kalın kıl yaratılmazdı.

Erkek yanağıdır, iş kart olur kolay etkilenmez vs görüşleri de bence geçersiz, kıl köklerinin gücüne göre epey narin bir yapı. Ve bence sakallarına epilasyon yaptırmak bence hiçbir erkeğin başvurmaması gereken bir şey. Tamam sakal tıraşı olmak zor ama o epilasyonun yüzünü paçavraya çevirmeyeceğinin garantisi yok. Hele ki uzman dermatolog da tavsiye etmem demiş, seni yıllarca kendine bağlamak varken...

Bence yapma.

muhayyer divan

sakal üstüne yaptırdım, ona pişmanım. ne kadar korusam da oralarda çil çil lekeler oldu. gözümde floaterslar oldu, verdikleri gözlüğü takmama rağmen.

sakın yaptırma böyle bir şey. ense, boyundan yukarısına sokma.

adivar
1

mobil görünümden çık