Merhaba 12 saat önce park ettiğim yerden arabayı bu şekilde buldum. Sizce bu kuşların işi mi? Kuşların işiyse toplu halde aynı anda bu şekilde pislemeleri mümkün mü? Bunu açıklayabilecek birisi var mı çok merak ettim.

Park ettiğim yerde ağaç yoktu,
Bina önüydü,
Yol kenarıydı

hizliresim.com


hizliresim.com

 

Kuş pisliği değil. Bina balkon/pencere mesafesindeyse sıvı bir yiyecek artığı gibi duruyor. Ayran, meze, harç vb bir şey dökmüş olabilirler yukarıdan.

038576

Fotoğrafları açmadan abartıyorsunuzdur diye düşündüm ama yanılmışım. Hayatın olağan akışına aykırı geldi bana. Arabanin her yerine kuş yemi dökmüş olabilirler mi? Kırmızı birseyler var onlar da pisliğin parçası mı?

mbond

binadan bişey atılmış gibi geldi.

orpheus

Elektrik direği vs varsa da çok oluyor ama kuş pisliğine benzemiyor

kimlanbu

Parkettiğiniz yerde binayı (çatıyı filan) boyayan birileri var mıdır? Sanki kireç artığı gibi geldi bana.

alfired

Bina önü demeniz her şeyi açıklıyor. Türkiye ve asla binada yaşamayı öğrenememişler klasiği.

Kediyi üzdün

Elektrik/telefon telinin üzerine sırayla dizilen kuşların işi. Zaten o bölgedeki tehlikeyi bilenler oraya hiç park etmezler, yer hep boş kalır. Elektrik/telefon teli yoksa binayı sıva yaparken aracın üzerine akıtmış olabilirler.

HellKeePer

kuş pisliği değil bu

adivar

bence kuş pisliği. bunun yarısı kadarını aynı yoğunlukta gördüm aracımda.

unalub

mantik yurutelim.

-araciniz, kus goc guzergahinda bulunuyorsa, mola yerinde topluca durmus olabilirler.
-cop, atik, ekmek kirintisi olan park, bahce vs.. dolu bir yer varsa o yiyecek atıkları topluca pislemelerine yol açabilir.

ayrica binadan atilan bisey oldugunu sanmiyorum cunku bir daireden bu denli nizami ve toplu sekilde bisey atilmasina bir sebep bulamadim. yuzlerce kus turu, yuzlerce mahalle var. ben kus olabilir diyorum.

buenosdias

arabadan her gün kus pisliği temizleyen biri olarak bana bunlar kuş pisliği gibi gelmedi hiç. yoğunlukları az ve renk tutmuyor. zaten yakından bakarsanız turuncu parçacıklar var üstlerinde. bana binadan atılmış bir şey gibi geldi. yemek artığı vs. olabilir.

sir gawain

Ayran ya da yoğurt dökülmüş gibi duruyor yukarıdan sanki.

cedilla

Kuş pisliği değil, binadan bir şeyler düşmüş +1

Tüm kuşlar bir araya gelip bu kadar homojen bir şekilde, birebir aynı içerikli pisleyemezler.
Bir de bu kadar yoğun pisleme olan yerde, siz park etmeden önce de pislikler olurdu, gördüğüm kadarıyla arabanın altında bir pislik yok.

burfak

Merhaba,
bunlar kuş pisliği, genelde havai fişek ya da değişik tipteki şiddetli sesler geceleri kuşları korkutuyor, tünedikleri yerden hızlıca havalanıp bir anda pisliyorlar-korkudan- o sebeple oluyor. Havada ölümler bile olabiliyor. (böyle ani kalkan kuşlar başka kuş gruplarıyla çarpışıp ölüyorlar ya da korkudan ölüyorlar ödleri patlıyor vs.)

rumpleteazer

Ben böyle kuş pisliği hayatımda görmedim.

prole

Kua pisligi degil yukarida birileri calisma yapmis

Zetnikov
1

mobil görünümden çık