İstanbul'da işletme açmak istediğim bir lokasyon var, 500 metre çapında bir bölge belirledim. Sorun şu ki çok merkezi ve yaya trafiği fazla olan bir yer, hiç boş dükkan yok. Ordaki 2 emlakçı ile görüştüm, biri eğer kiracı çıkacak olursa bizle iletişime geçiyolar biz sizi ararız dedi. Diğeri de ooo ordaki dükkanlar bize düşmüyor dedi. Boş 1-2 yer gördüm yandaki esnafa sordum orası mahkemelik, vermiyolar kaç senedir dedi ikisinde de. Nasıl dükkan yakalayacağım ben burda? Bu işin yöntemi nedir ya?




 

Cevapları almışsın zaten. Ya strateji değiştireceksin, merkezi olmayan Bi yerden tutacaksın ya da bekleyeceksin.

numlock

@numlock bomboş beklemek bir işe yaramıyor ki, kiracısı çıkmadan ayarlamam lazım. gidip tek tek mağazaların en yetkilisine mi sorsam böyle böyle kapatma niyetiniz var mı diye. tuhaf mı olur, dükkan böyle mi aranır yani nasıl aranır onu sordum, işe yaramayan bir şey yazmışsınız.

bisorumvardı

Yok o işe yaramaz da gözüne kestirdiğin yerler varsa kiralarını öğren (gide gele diyalog geliştir), emlakçılardan da dükkan sahibini bul. Sonra %50 fazlasını teklif et.

numlock

Hava parası ödeyerek devir almaya çalışabilirsin. İş yapmadığını düşündüğün veya nispeten daha az iş yaptığına inandığın dükkanlara uğrayıp devir düşünüp düşünmediklerini, o bölgede devreden olup olmadığını sorabilirsin. İletişim bilgilerini bırak muhakkak. Belli olmaz bir şey çıkabilir. Batmak üzere olan bari devir parası alayım 3-5 diye düşünür. Düşünmüyorsa da aklına sokmuş olursun.

Godless

Yöntemi şudur öyle yerlerdeki dükkanlar aracıya düşmez boş kalmaz daha eski kiracı çıkmadan yüksek hava parası ile tutulur.

doharkoman
1

mobil görünümden çık