şirket brüt de karlı görünse de net de zarar ediyor. yatırımcı falan var, öngörülen bir durum açıkcası sadece işler normale göre düşük. ancak iş yükü düşük değil elbet. yılbaşında da tatminkar bir zam olmamıştı. şimdi zam konuşması yapmak abuk mu olur sizce




 

Şirketlere acıma. Hak ettiğini düşünüyorsan iste. Ben küçük bir yerde çalışmıştım. Müdür biz küçük bir işletmeyiz deyip Mercedes'e biniyordu. Sana verecekleri 3 5 bin TL ile şirket batmaz.

dissendium

dissendium +1
yılbaşında 4000 fazla istedim, adam ertesi hafta maldivlere gitti bana zam da yok :)

high hopes of the sozluk

İstenir tabi. Hayatını huzur içinde idame ettirebilmen için emeğinin bir karşılığı var. Ama agresif bir tavır takınmamanı öneririm zam isterken. Yapıcı bir dille konuş, zam istiyorum deme mesela. "hayatımı şu anki standartlarımda idame ettirebilmem için ve hayat şartlarının getirdiği zorlukları işime yansıtmam için şöyle bir talebim var, değerlendirirseniz sevinirim" de.

numlock

şirketin zarar etmesinde sizin çok büyük bir hıyarlığınız yoksa, size verilen görevleri eksiksiz yerine getirdiyseniz; en azından enflasyon oranında zammı hak etmişsiniz demektir. böyle bir hıyarlık varsa, zaten kovsunlar sizi.

şirketin kara geçtiğinde size bonus veriyor mu? ya da daha mı fazla zam yapıyor? kara ortak değilseniz, zarara da ortak değilsiniz.

co2s2
1

mobil görünümden çık