merhaba, umarım herkes iyidir.

evimizi kiraya vermek istiyorum. evin her türlü gereksinimini sağlayacak kadar eşya var. eşyalı ya da eşyasız olarak kiraya verme seçeneğinde gidip geliyorum. şöyle ki birkaç sene sonra bu daireye gelme gibi bir planım var. ev eşyasız olarak kiraya verilirse gelen kişinin gitme için o maddi külfete tekrar girmemek istememesi çok normal. ben de birkaç sene için bir eve girmek istemem. eşyalı olma seçeneğinde de it kopuk gelir mi, eşyaları hoyratça kullanıp beni sürekli eşyaların tadilatı ile uğraştırır mı düşüncesi var. bizim oturduğumuz daire ile bu boş daire aynı apartmanda. hangisi mantıklı? konum önemi olur mu bilmiyorum ama izmir. teşekkürler.


 

genellemek gerekirse normal kiracinin kendi esyasi olur, dolayisiyla esyali evi tercih etmez. esyali ev ya o sehre yeni tasinmis biri ya da kisa sureli oturmak isteyenlerin tercihi olur, onun da profili biraz daha degisik.

iyi bir semtteyse esyali ev sehre is icin belli sureli gelmis beyaz yakaliya verilebilir. kotu semtte esyali ev gider mi pek sanmiyorum.

esyali evi daha pahaliya verirsin, yani elde ettigin esktra kirayi kenara koyarsan eskiyen esyanin yenisini alma firsatin olur 3-4 sene sonra.

hot potato

Türkiye'de eşyalı ev kiralama son yıllarda yaygınlaşmaya başladı. Eşyalı evleri genelde kısa süreli ve bekar yerli ve yabancı kiracı profili kiralıyor. Eşyalı kiralayacaksanız eşyalarıda sigorta kapsamına aldırabilirsiniz.

doharkoman
1

mobil görünümden çık