Neden başka bir zaman değil de şimdi yönetime girmeye karar verdiğine dair bir bilgimiz veya bir iddia var mı?




 

Bir bilgim yok ama tahminim; Ali koç ısrar etmiştir, onunla ilişkilerini güçlendirmek istiyordur, sivrilip gelecekte fb başkanı olmayı planlıyordur vs. vs.

fobfilm

Adam zaten futbolla uğraşıyor ve fenerli.

Aziz Yıldırımın aday olması da onun için süreci hızlandırmış olabilir. Anti Azizci adam.

nuevo

10 senedir yaşanmayan şampiyonluklar sonrasında -özellikle geçtiğimiz sezonu da göz önüne alınca- canına tak etmiş. Tüm Fenerbahçelilerde aynı his oldu ama büyük bir çoğunluğumuzda etki alanı yok. Buna bağlı olarak 2 temel konu var.

Birincisi adamın zaten futbolla ilgili ve koyu Fenerbahçeli olması. Fener Ol başta olmak üzere birçok projede doğrudan müdahil olmaya çalıştı. Aziz Yıldırım da diğer adayken sadece Fenerbahçeli oyuncuları alarak değil, doğrudan müdahil olarak bir şeyler yapmak istemiş.

Diğeri de son 5 senede Türkiye'de özellikle futbol alanında elde edilecek başarı için hükümet ile ilişkilerin çok önemli olması. Acun da tam ortama ayak uyduran ve halihazırda hükümetle ilişkileri iyi olan birisi.

nawar

zamanım var dersen aşağıdaki videolara bakabilirsin, bu konuda anlatılıyordu.
www.youtube.com

sealth

asıl amaç erdoğana doğrudan ulaşmak. bunu da acun sağlayacak. ahmet ketenci vardı ama belli ki o yeterli bağlantı sağlayamadı

my fault

@nuevo anti-aziz tavrını bilmiyordum Acun Ilıcalı'nın.
Arasının kötü olduğu güçlü bir insan hiç duymamıştım. Başka da var mıdır?

@sealth arkada o videoyu açtım bir yandan dinliyordum, o yüzden merak ettim. Acun'un anlattıkları değil de anlatmadıklarını sizden öğreneyim de konuyu daha iyi anlayayım diye.

Acun'un Fenerbahçe yöneticisi olması futbol takip eden insanların %66'sının ondan nefret etmesi demek. Şu anda değil ama bir yıla kalmadan gerçekleşir bu. Pek akıllıca bir adım değil o yüzden bilmediğim başka bir sebep olabilir diye düşünmüştüm.

michael_knight
1

mobil görünümden çık