ben yapmıyorum. ara öğün sağlığıma iyi gelmiyor gibi. o yüzden ikram falan olmazsa sabah geç vakit, ikindiye doğru ve sonlra doğru belki bir kase çorba. meyve veya tatlı yiyeceksem kahvaltıdan 2 saat sonraya alıyorum. sizin beslenme alışkanlığınız nedir?




 

Yapmıyorum ara öğün aklımda yemek yokken bile yemek sokuyor aklıma :)

grimavi

İhtiyaç durumuma göre. Çok açsam yaparım yoksa kahveyle geçiştiriyorum.

rock n roll

Özel olarak kafama taktıgim bir şey değil. Spordan önce ve sonra bir miktar protein almaya bakıyorum, geri kalani random.

Acikirsam yiyorum. Kalorilerime uyduğu sürece önemi yok.

logisticsmanager

11 gibi kahvaltı ediyorum, 5 gibi de son bir yemek yiyorum. Arada acıkırsam atıştırıyorum ama en azından biraz meyve yemeye çalışıyorum bu arada. Onun dışında yemek yemiyorum.

peki madem

yapmıyorum hatta 3 öğün ana yemeğin bile sağlığa faydalı olmadığını düşünüyorum. ara öğün, üç ögün yemek bunlar hep zaman içinde hayatımıza girmiş ve olması gereken bir rutinmiş gibi gösterilen şeyler benim açımdan.

Çok uzun zamandır intermittent fasting yapıyorum günde max 2 öğün yiyorum, çok aç olmazsam 1 öğünle geçiştiriyorum ve kendimi öncesine kıyasla çok daha dinç hissediyorum. kafamın da çok daha iyi çalıştığını farkediyorum hafif açlık durumlarında. :)

patlamis misir

kahvaltıyı geç yaptıysam akşam yemeğini yiyorum sadece.

erken kahvaltı yaptıysam öğleden sonra bir öğle yemeği yiyorum.

evdeysem meyve türü şeyler yiyorum.

yetkili birine benzeyen abi
1

mobil görünümden çık