Dün sabah arabayı çalıştırdığım gibi motor yüksek sıcaklık uyarısı verdi. Araba çalışır çalışmaz ısınmayacağı için basit bir sorun olduğunu düşündüm. Yine de ne olur olmaz diye sanayiye götürdüm. Bu arada küçük bir ilçedeyken oluyor bu. Usta baktı şu şu parçalar değişecek hortumların bazıları değişecek dedi. Bitirdi işini arabayı verdi. Ben yola çıktım. 30 km gittikten sonra hiç bi uyarı olmadığı halde araba da bir sorun olduğunu anladım ve kenara çektim. Arabayı durdurduğum gibi dumanlar çıktı. Açtığımda taktığı hortumu patlamış olarak buldum. Arabada su kalmamış ve motor büyük ihtimalle çöp oldu. Geri götürdüğümde ise araba hararet yapmış ama sen sürmüşsün üstüne diyerek suçu bana attı. Arabayı çekiciye yükleyip geri geldim.




 

geçmiş olsun ispat yok delil yok hiçbir şey yok.

OgutucuRecep

anlattığınız açıdan bakınca tabii ki usta suçlu. arabayı aynı sebepten tamir ettikten kısa bir süre sonra böyle bir durum ortaya çıkmamalıydı. ancak ne yapabileceğinizi bilmiyorum ne yazık ki. umarım aracın kaskosu vardır ve siz sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu bir servise götürmüşsünüzdür ya da sizin sözleşmeniz bu durumu kapsıyordur. geçmiş olsun.

görünmezkaza

usta suçlu tabi. ama hata sizde. küçük bir yerde sanayiye gidilmez. ya işini eksik yaptı yaptı ya da sorunu anlayamadan bir tamirat yaptı.

paintov

Geçmiş olsun.
Bahse konu olan az bir para değil o yüzden bir avukatla görüşmeniz iyi olur diye düşünüyorum. Avukatla görüşene kadar da ustayla iletişimi kesin ki hatalı bir söz söylemeyin.
Mesela o hortuma dokunmamak gerekiyordur herhalde işin anlaşılabilmesi için.

michael_knight

@görünmezkaza motor sorununa kasko bakmaz.

false pretension
1

mobil görünümden çık