jose'nin imza töreninde biraz böyle adama emir verir gibi hareketler falan yapıyor gibi geldi.

aşırı gergin ve stresli gözüküyor. amk imza töreni var biraz mutlu ol be adam.

bu adamın psikolojisi ağır bozulmuş gördüm öyle böyle değil ama çok fena.

sizce?

 

milyar eurolarla oynayıp klüp başkanlığını geçtim holiganlığı seçmesi zaten psikolojisini gözler önüne seriyor bence.

wild honey suckle

Her zaman öyle biriydi. Hem yapısı alfa olmaya uygun (varlığı, yetiştirilmesi, ailesi) hem de futbol buna çekiyor insanları. Aynı şeyler bjk başkanları, gs başkanları tarafından da yapılıyor. Hatta düzenli maç izleyen her taraftar o hale dönüşüyor

avatar is back

inanılmaz bir kibir abidesi. aşırı başarısızlıktan kaynaklı psikolojisi de bitik bence. uçsuz bucaksız bir kibir ve bozuk bir psikoloji ile bu duruma düşmesi şaşırtıcı değil.

son zamanlarda yaptığı bütün açıklamalar fail. "ismail bir gün fenerbahçenin çocuğu bir gün ....", "at yalanı ..." küfürbaz haydoya dönüşmüş durumda. kapalı kapılı ardından 2 kelimesinden biri küfür muhtemelen de kameralar önünde bir tek sonunu getirmiyor.

ilgeru

bu adamın alfalık ile alakası yok bence

OgutucuRecep

bana da normal gelmiyor. koç oğlu olduğu için üzerinde inanılmaz bir performans yükü var ve bunun altında çok ezildi. zaten koç ailesinin oğlunun türk futbolunda başkan olması baştan abesti. yalakalar gaza getirip başkan yaptı, yük ağır oldu onun için.
biraz yumuşak davransa "bakın zengin çocugu başkanlığı beceremedi" diyecekler diye abuk subuk davranmaya başladı. bazıları da buna alfalık demiş asdkajdo

abelardo

bir beşiktaşlı olarak bu adamın en başından beri başarısız olacağından adım gibi emindim. fenerliler her hareketine alkış tutuyordu. adam canlı yayına çıkıyordu. oo ne güzel slayt açıyor falan diyorlardı. fener taraftarını kandırmak çok kolay gerçekten. şimdi de mourinho'yu getirdi yine her şeyi unutturdu. ben yine şampiyon olacağına inanmıyorum fenerin.

nothing in my way
1

mobil görünümden çık