Merhabalar, geçenlerde burda bir soru açmıştım, kedim böbreklerinden birinin Grade 3 Hidronefroz olması yüzünden tedavi görüyor. SDMA (süzme kapasitesi) arttı, BUN düştü ancak creatinine azalmıyor artıyor maalesef. Veteriner bugün böbrek vücuda zarar verdiği için alınması gerekebilir dedi, yarın ultrason çekecek. Operasyon çok tehlikeliymiş. Acaba daha önce kedisi böyle bir ameliyat geçiren ve atlatabilen var mı? İstanbul için veteriner önerisi alabilir miyim?




 

Veteriner olarak yonca veteriner klinigi’nin sahibi yonca kuslu’yu cok tavsiye ederim. Cok iyi bir veterinerdir, riskli operasyonlari da yapiyor. Cok gecmis olsun. Tez zamanda sifalansin umarim

mor oje

Gayrettepe'de Candy veteriner klinigini öneririm. Veteriner Azem Bey hem bizim kedilerin operasyonlarinda basariliydi hem de bildigim kadariyla baska riskli ameliyatlari yapiyor. Cok gecmis olsun.

chihirovekohaku

Ciftehavuzlar tolga leman- engin leman, vetanimal. Riskli amelyatlar da dahil cok basarililar. Eger kendileri deneyimli degilse hocalarina falan yonlendiriyorlar. Bir de cok insancil ve hayvanseverler. Kime onerdiysem cok memnun kaldilar.

Ultrasonu da halil hoca mi cekti? Kendisi tum veterinelerin hocasi gibi bir sey. O cekmediyse bir de ona cektirin isterseniz.

Cok cok gecmis olsun.

65 derece

Ates barut oneririm

oscar

Merhaba, güncelleme vermek istedim; ameliyatı çok iyi geçti ve kreatinini ameliyattan sonraki 3. günde sonunda düşmeye başladı :)

Herkese teşekkürler.

nefertarii
1

mobil görünümden çık