Ekibe yeni katılan yaşça ve tecrübece daha az fakat gizli ekip başkanıymış gibi sorgulayıcı tavırları olan aynı düzey bir arkadaşımız var. Ekip başına ve kimseye saygısı yok. İdarecilerin yanında bacak bacak üstüne atıyor. İşe sürekli geç geliyor.. Ekip başkanının yap dediğini kulak ardı ediyor.

Müdürün bir arkadaşından çalışan olarak "referanslı" transfer gelmiş biri.

Ekip başkanı bir yıl sonunda göndermek istedi fakat müdür muhtemelen arkadaşının referansı olduğu için yollamak istemedi.

Bir de yancısı var. Kendisi gibi işe yeni katılan diğer biri.

İkisi gruba en son katılan saf hemcins arkadaşlarını da dışlıyorlar, yeri gelince ekip başkanını toplantılarda köşeye sıkıştırmaya filan çalışıyorlar.


Şimdi bize de ileride ekip başkanının bırakma durumu var. Bırakırsa ileride müdürleri kafalayıp hiç ekip başkanı olmasını istemediğimiz saygısız gevşek ve mobbing yapma potansiyeli olan tipte bir arkadaşımız. Zira şuanda bile herkes üzerinde otorite kurmaya çalışıyor gibi. Gizli ekip başkanı gibi davranıyor kısacası..

Size de bu saygısız, fitne açık aramaya yönelik davranışları olduğunu gördünüz, siz nasıl pozisyon alırsınız?

Şimdiden teşekkürler.

 

Narsistik eğilimler Türk toplumunda çok yaygınlaşmaya başladı. Bu tür insanlara karşı yapabileceğiniz fazla bir şey yok mümkün mertebe uzak durun imkanınız varsa işinizi değiştirin. Olumlu olumsuz her tepkinizden beslenirler tahriklerine kapılmamaya çalışın soğuk kanlı olun.

doharkoman

ne yazik ki @doharkoman +1, her cümlesine.

farkındalığınızı ve narsisizm üzerine araştırmalarınızı artırın derim.
ekşideki insanların bu konudaki hayat tecrübelerinden istifade etmeye çalışabilirsiniz.
yalnızca onu değil diğer karakterleri de karakter havuzunuza ne kadar isabetle katarsanız o kadar iyi: narsisizm ne kadar yayınlaşıyorsa, onu farkedemeyen yöneticiler, onu yönetici yapacak kadar aymaz yöneticiler de artıyor.

yöneticiler kartlarını onun yanından oynarsa, size yapacak pek bir şey düşmeyebilir.

WithWorth

yani etrafa bir bakarim destek varsa resmi olarak yapabilecegimi yaparim, herkes sikayetci ama nasrettin hocanin hikayesi gibi tek basima kalacaksam, mudurde olacakmis onun yaninda olurum. is bakarim bu arada.

spherical
1

mobil görünümden çık