Karsimda tam cekincelerimi soyleyecekken lafi agzima tikan bir doktor var.
Bozusmak istemiyorum. Cok iyi bir insan. Ama bu sekilde de olmuyor. Nasi karsidakini elestiriyor pozisyonuna dusmeden dusuncelerimi ifade etmeliyim.
Hep kendisine hak veriyor gibi davraniyorum muayenelerimde. Ise yaramayan bir tedavi aldigimi dusunuyorum. Bi sey soyleyince daha dogrusu soylemeye calisinca sana oyle geliyor. Duzeliyor diyor.


 

Bu şekilde olmuyorsa başka doktora gidin, vakit kaybetmeyin bu doktorla. mesleğinde iyi olabilir ama karşılıklı uyuşmuyorsunuzdur.

jülsezar

Julsezar: bi surece girdik birakamam.

Kittie

Bu durumu kendisine belirtin

doharkoman

hem paranın hem de zamanının karşılığını almak istiyorsan açıkça söylemelisin.

gabe h coud

İmkan varsa, uzman birisinden 2. bir görüş alın. Ondan sonra doktorunuzla konuşun. 2. Doktor tüm dosyanıza bakar, fikir belirtir. Siz de ikna olursunuz veya konuşursunuz.

Doktorlar, haklı olarak, hastaları çok takmıyorlar. Kulaktan dolma bilgilerle gelerek "kaynıma böyle yaptılar", "bizim enişte, şu ilacı kullandı" diyen milyon tane hasta görüyorlar. Direkt zıtlaşırsanız, "sen biliyorsan, sen tedavi et" diyebilir. Haklı da...

Öte yandan kafanızdaki soruları gidermekte lazım. Moral/motivasyon bu işin en önemli parçası. İnanmadığınız bir tedavinin, faydası azalacaktır.


.

kartallar yuksek ucar
1

mobil görünümden çık