Merhaba. Hafta içi iş, hafta sonu kurs, bir de çalıştığım bir sınav var. Çok sıkıldım. Gezmek istiyorum ama yorgunluk oluyor. Siz her hafta sonu geziyor musunuz? Nerelere gidiyorsunuz?




 

Sürekli gezmiyorum. Gezme eylemini tek başıma yapmayı seviyorum. Kitapçılar, sahaflar, doğayla iç içe olabileceğim yerler ağırlıklı. Bir de arada bir avm. Bu aralar daha çok müze gezme isteğim var. Bir de şehri tek başıma keşfe çıkmak.

rock n roll

evde sakince oturduğum 10 dk bile yok neredeyse

basond

1 gunu eglenmeye, gezip tozmay, 1 gunu de dinlenmeye ve ormanda/sahilde yuruyuse ayiriyorum. Hafta ici de 1-2 gunu sosyal etkinliklere ayiriyorum e tamam iste. Surekli gezeyim egleneyim modunu sevmiyorum.

mor oje

İstanbul’daysam her Cumartesi ve Pazar sabahı Belgrad Ormanı’na gider bir tur yürür 2 tur koşarım. Sonrasında da etkinlik, buluşmalar vs. Gezmenin yorgunluğu da çok keyifli. Hiç düşünmüyorum, off yoruldum vs demiyorum. Ne güzel yoruldum diyorum.

gabe h coud

gidebileceğim konser varsa konser,bazen Kadıköy'de takılmaca, bazen kartal sahilinde yürüme/bisiklete binme, bazen araçla çevre illere gidip dinlenme.. değişiyor..

bazen ise cuma akşamı işten gelerek girdiğim evden pazartesi sabahı iş için çıkma durumu.

tabudeviren

hafta içi bir gün, hafta sonu bir gün çıkma gibi oluyor bende de. tiyatro ve öncesinde/sonrasında yemek, mağaza gezmek, mekan (yemek, kahve, içki) denemek gibi aktiviteler oluyor.

noxie

futbol maçlarının olduğu stadyumların taraflarına gitmiyorum artık çekilmez oluyor. onun dışında geziyorum elimden geldiğince kafama göre.

evimin paspasi

Odtudeyim surekli is cikisi

lapaz
1

mobil görünümden çık