Selamlar. Doktor dideral verdi, böyle çok yoğun stres anları için. Misal uçağa binerken (uçak korkum var), ya da sunum yaparken vs.
Ancak o an bu ilaç hakkında bilgim olmadığı için ekşi'ye bakayım dedim. Koah, astım vs kullanmamalı gibi şeyler yazıyor. Benim geçmişte alerjik astımım vardı ama, şu an kullandığım bir astım ilacı ya da koahım yok (benim bildiğim kadarıyla). Fakat çok yoğun sigara içen birisiyim, 1.5 - 2 paket civarı. Bazen akciğerim kitlenmiş gibi olabiliyor ateşim çıkıyor hatta.
Şimdi ben bu diderali içtiğimde nefes darlığı şikayeti olur mu bilemedim. Hani uçağa bineceğim, binmeden 1 saat önce kullanayım diyorum. Uçakta sıkıntı yaşar mıyım endişesi başladı. Şu an tekrar ulaşabilme imkanım da yok gibi biraz, öyle tecrübesi olanlara bi sorayım dedim.


 

sigarayı bırakmayı düşündünüz mü?

eşimde alerjik astım var kullanıyor migreni için bir şey olmuyor.

sigara içmiyor ama.

kveldulv

Ben de bazen heyecan edeceğim bir şey varsa atıyorum iki tane. Evet nefes darlığı oluyor ama daha çok sık sık boğaz kuruması gibi. Uyumadan önce içmemeli. Bunun dışında suya ulaşımda problem yoksa bence içilir. Ben içiyorum, en son üç tane de içtim.

pavlis
1

mobil görünümden çık