şirkette, depoda çalışan bir eleman var. kullandığımız sistemin dışına çıkan bir profili var. çaktırmadan usulsüzlük yapıyor, varı yok-yoku var gösteriyor falan. aslında tam olarak görevini doğru düzgün yerine getiremiyor ama bir pazarlama harikası. daha önce 1 kere çıktı, sonra yalvardı etti yeniden işe alındı. bu ara yine aynı saçmalıkları yaptı, kamera kayıtlarını döktük. istifa etti, şimdi patronlar biraz daha bekle gitme falan demişler. bizimkilerin sıkıntısı, şu an yerine adam bulamadık beklesin derdindeler ancak adam yanar döner. patron da 2 gün önce işten çıkartın dedi, şimdi eleman istifa edince beklesn diyor. bulunduğu tarafta çalışanları da manipüle eden bir tip. ben de bu saatten sonra bunu çalıştıracaksanız ben sorumluluk almıyorum diyecegim. siz nasıl bir tavır sergilersiniz?




 

sizinle aynı görüşte olurdum. muhtemelen dünyada ender bulunan emsalsiz bir pozisyonu yoktur. yerine elbet ki yerine biri bulunur. şirketiniz muhtemelen elemanı nasıl arayacagını bilmiyordur. Ben olsam Yerine veya yanına birini koyup yetiştirtip bunu kovardım

limonlu eksi

patrona açıkça bu adamı işyerinde tutarsan başına bir iş gelecek, ben sorumluluk almam diyerek korkuyu vermeniz gerekiyor.

orpheus
1

mobil görünümden çık