selamlar. elimdeki dell inspiron 12 yıllık olduğu ve neredeyse 5kg olduğu için hiçbir yere götüremediğimden yeni pc almak istiyorum.

25'in üstüne çıkamam.
yapacaklarım: okul için araştırma, okuma ve yazma kısmı ağırlıklı olarak.
basit video edit ve photoshop uygulamalarını kullanabilirim.

normalde oyun oynamayı seviyorum ama bir yandan da iyi kötü oyun oynatabilen bir bilgisayar aldığımda başından kalkmayacağını bildiğim için yanaşmak istemiyorum. ayrıca ağır oluyorlar taşıması yine dert olacak. haftada iki üç gün dışarı çıkarabileceğim bir bilgisayar olmalı.

huawei'nin laptoplarında kamera hala o saçma yerdeyse almam çünkü görüntülü görüşme yapacağım.

macbook air m1'lere baktım ama hayatımda daha önce windows dışında işletim sistemi kullanmadım. hala 7'yi kullanıyorum :D bir de açıkçası program aboneliklerine verecek param çok da olmayabilir o yüzden windows tercihim olabilir...

 

Samsung Tab (S serisi, kalemli) tablet alın. Tablet kılıfı da alın. Bluetooth klavye ve mouse kullanın. Çook rahat edersiniz. İnanılmaz kaliteli bir çözümdür.

alfired

@alfired hocam sağ olun ama dediğinizi başka bir tablette yaptım bir türlü istediğim konforu sağlayamadım. o yüzden bilgisayar bakıyorum

black holes in the sky

MacBook Air m1 bu bütçe ile alacağınız herhangi bir bilgisayardan çok daha iyi olacaktır. Performans, uzun ömür, taşınabilirlik, görüntü ve ses kalitesi gibi her disiplinde fark atar, güvenliği de cabası. Satarken de hem rahat satarsınız hem değer kaybı görece az olur.

Basit video işleme için ücretsiz iMovie, Photoshop türevi olarak online ücretsiz servisler (Pixlr gibi) kullanılabilir. Profesyonel değilseniz ihtiyacınızı karşılar. macOS = para değil :) ama siz bilirsiniz.

orient blue

huawei'nin şu modelini tavsiye ediyorum;

consumer.huawei.com

biraz üstte fiyat olarak ama işlemcisi güncel. saçma yer dediğin sanırım klavyenin üzerinde olan kameradan bahsediyorsan 2024 modellerinde yine ekran üstüne alındı. mediamakt varsa yakınında gidip inceleyebilirsin hatta orada daha ucuz kendi sitesinden.

delidir yakalayin

şunu aldım 2-3 ay önce memnum sayıırım.

Lenovo ThinkBook 15 G3 ACL 21A4019MTX R7-5700U 16 GB 512 GB SSD 15.6"

aldığımda 20.000 idi şimdi bulamadım bi yerde. belki benzer özelliklerde başka bi model de bakılabilir.

high hopes of the sozluk

O fiyat bandında ve sizin kullanım tarzınızda m1 harici bir laptop almak doğru karar olmaz.. macos a hemen alışacak ve herhangi bir windows bilgisayarla olan farka şaşıracaksınız

kel aynak kusu

vay gardaşım...
13 yıllık dell inspiron n5110'dan selamlar.

ben de değiştirmeyi düşünüyordum.
sağlam olduğu için yine dell modellerine baktım, tasarım olarak eh işte olsa da hala en az menteşe sorunu çıkaran marka.

ofiste aynı ürünün düşük modelini kullanıyorlar. ben de denedim, güzel ve hafif.
www.hepsiburada.com

ancak, ram vs ssd eklemelerinin satıcı tarafından yapıldığını öğrendim. bu kadar dolu üretmiyorlar.

bir de msi da güzel ve kullanışlı ürünler yapıyordu.
www.hepsiburada.com

MtKrt

acer nitro 5 16 gb ram rtx 4050 ekran kartı i5 işlemci, 144 hz ekran 25 bine muadili yoktu ben aldım çok memnunum.www.n11.com

cavelier

huawei matebook d14
www.trendyol.com

lenovo yoga slim 6
www.mediamarkt.com.tr

asus zenbook 14
www.trendyol.com

bunlar güzeldir.

kesmekes laleler
1

mobil görünümden çık