Yurtdışına taşındım. Anneme taşındığım yerden noter onaylı vekaletname bıraktım Türkiyede olmam gereken durumlar olursa diye ama vekaletnameyi göndermeye vakit bulamadım :)

İşcepten hesabıma giriş yapmam gerek ama 7 aydır bakmadığım için şifremi unuttum. Dahası, yeni şifre almak istediğimde fark ettim Türkiyede işcepe tanımlı telefon hattım artık kapanmış :D

Yeni telefona tanımlamak istediğimde TC kimlik kartını ön kameraya okutmamı istiyor ama okuttuğumda "birden fazla kimlik kartı okutmayınız" diye uyarı veriyor dümdüz kendi TC kimliğimi okutmama rağmen.

Bu veya buna yakın bir durumu kesin burda birileri yaşamıştır diye sizden tavsiye almaya soru açayım dedim. Şimdi ben ne yapayım? :D

 

is bankasi musterisi, lira yuklenmedigi icin iptal olan turkiye telefon hatti, iscep'e giris yapip kullanamama falan bunlarin hepsi bana uyuyor.

ben bir sonraki turkiye'ye gidisimde yeni telefon hatti alip isbankasi'na bildirmistim. yani turkiye hattinin iptal olmasina izin vermemek gerekiyor. alti ayda bir lira yukluyorum, takvimimde hatirlatici var. (simdiki durumuna yardimci olacak bir tavsiyem yok ama ilerisi icin)

hot potato
1

mobil görünümden çık