Adli Sicil Kayıt belgesinin aslı ve fotokopisi istenmiş. E-devletten aldığım belge işimi görür mü yoksa adliyeden ıslak imzalı bir belge mi almam daha mı garanti olur? Sonrasında bunların noter onaylı tercümesi ve apostil damgası vurulması işi de var.




 

Apostilli istendiyse direkt adliyeye gitmeniz gerekiyor. Adli sicil kayıtlarına apostil adliyeden alınıyor.

10dan fazla adli sicil kayıdı veriliyordu galiba. Çevirtmenize vs gerek kalmayacak adliyeden istediğiniz dilde alabilirsiniz.

jülsezar

Turistik vize mi? E-devletten birçok dilde alınabiliyor, noter onaylı tercümeye, apostile gerek yok. E-devletten aldığınız yeterli olur. Ben yıllardır defalarca kez böyle yaptım. Ancak özellikle apostil istendiyse o zaman evet adliyeden almanız lazım.

Adli sicil ve/veya arşiv kaydınızı İngilizce , Fransızca , Almanca , İtalyanca , İspanyolca , Felemenkçe , Danca , Portekizce , Arapça , Rusça , Çince , Arnavutça , Bulgarca , Japonca , Korece , Letonca , Makedonca , Rumence , Slovakça , Boşnakça , Hırvatça , Sırpça , Moğolca , Kazakça , Özbekçe , Kırgızca , Tacikçe , Türkmence , Bengalce , Çekçe , Darice , Bahasa Endonezya , Farsça , Fince , Hintçe , İbranice , İsveççe , Lehçe , Karadağca , Macarca , Malayca , Urduca , Yunanca dillerine tercüme edilmiş sorgulama sonucu olarak alabilirsiniz.

orient blue

turistik değil 90 günden uzun süreli eğitim amaçlı.

"Adli Sicil Kayıt belgesinin aslı ve fotokopisi" yazmışlar fakat apostil için valiliği adres göstermişler. e-postayla sorduk vize firmasına, cevap gelecek mi bakalım.

dali dili havali korna

İstanbul Çağlayan için "ıslak imzalı apostilli adli sicil kaydı" almak için sistemi size söylüyorum. Turistik vize değil de iş için gidenlerin ihtiyacı oluyor sanırım. Sırada bekleyen gördüklerimin hepsi çalışmak veya okumak için bir ülkeye gidiyordu.

C kapısının yanında (kapıdan girmeden) "Adli Sicil Kaydı" gibi bir ok var, onu takip edin. Bir pencereden adli sicil kaydınızı verecekler. Sonra adliyenin içine girip ikinci katta "bişiy kurulu"nu bulacaksınız. O kağıdınızı alacak, size bir imza attıracak. 4-5 dakika sonra ondan yeni bir kağıt alıp biraz ilerideki beyaz masaya gideceksiniz. O kağıdınızı alacak 5-20 dakika sonra "apostiller" diye seslenecek. Kendi kağıdınızı alacaksınız. Bu işlem ücretsiz. Tahminen 30-60 dakika sürer toplamda.

michael_knight

Garanti olması için orjinal alın. Diğer belgelerin apostili için kaymakamlık yapıyor, adli sicil kaydının apostili sadece adliyeden

jülsezar
1

mobil görünümden çık