pandemiden beri uzaktan çalışıp bahar, yaz başı filan bir yerlere gideyim değişiklik olsun diye düşünüp hiç gidememiş biri olarak bu seneyi de pas geçeceğim sanırım. tercihim denize yakın olsun. arada yarım saat ara verince bi denize girip çıkayım olur ama zorunluluk da değil o kadar. şuraya gittim rahat rahat çalıştım, iyi de vakit geçirdim diyen biri çıkar belki diye bir sorayım dedim bakalım. olmazsa olmaz olan stabil ve makul hızda internet.




 

kaş kamping hoştur, rüyakent bodrum devremül'ü iyidir, bayrams place olimpos da hoş olur.

hsmbnl

Kabak koyuna turkcell hattımla gitmiştim. Bi problem yaşamadım.

zimbirik

Vietnam. eVisa ile 3 ay kalabilirsiniz.

synesthesia

Urla'da sezonluk tiny house kiralayabilirsin. Bahçeli, site gibi tiny house yerleşkeleri var. Hem denize yakın ve güzel bir deniz, hem şehirden uzakta değil. Karaburun tarafları da olur.

Ben kamp, camping seçeneklerini pek tavsiye etmem. Hem uzun dönemde pahalıya geliyor hem de çok gürültü patırtı oluyor. Çalışırken insanın kendine ait bir yere ve azami sakinliğe ihtiyacı oluyor.

thracia

keşke yurtiçi mi yurtdışı mı onu da yazsaydın. tayland, kamboçya, vietnam üçgeni freelancer’lar için çok uygun. bir kız arkadaşım her yaz gidip oralarda kalıyor. henüz başına bir şey gelmedi ve baya da seviyor. sadece bir kere maymun odasına girip eşyalarını çalmıştı :)

sir gawain

uygun yurt dışı bir yer de belki olabilir ama uzak doğu saat farkından dolayı eleniyor zaten benim için.

tepedeki psychedelic adam

Çanakkale.

Amaranta ursula

İşinizin gereksinimlerini bilmeden ahkam kesmeyeyim tabii ki ama Asya ile saat farkı o kadar da dert değil aslında. Geç başlayıp geç bitiriyorsunuz. Çok işiniz olmazsa geç başlayıp erken bitirirsiniz. Sabah erken uyanma derdi de yok. Mis.

synesthesia
1

mobil görünümden çık