evde şuan tupper'ın plastik suluğunu kullanıyorum. ama hem sağlıklı olmadığını düşünmeye başladım (mikro plastik vs?) hem de yazın soğuk tutmuyor.
cdn.cimri.io


şu şekil pipetli termoslar kullanışlı gibi, ilgimi çekmeye başladı ama pahalı geldi, çünkü sadece evde kullanacağım.
www.bikampingoutdoor.com

evde kullanmak için hangi marka modelleri önerirsiniz?

 

www.hepsiburada.com bende bundan var. amazondan almıştım yıllar önce.

yatarken yatağın başında olur hep, dışarı çıkarken de yanımdan eksit etmem ^^ evde gün içinde kullanmıyorum. 2 litrelik termosla masada soğuk su bulunduruyorum.

konetsu

Aluminyum olanlar var ama bir süre sonra metal tadı geliyor. Bence böyle tezgah üstü büyük musluklu bir termos + cam şişe. Plastik ve türevi sentetik bir şeyi mümkün değil kullanmazdım.

prole

evde termos mantıksız değil mi ya?
illa evde kullancam diyosam 1 litrelik al yanına bardak koy içtikçe dökersin. hem dışarda da kullanırsın.
stanley iyidir.

jelly bear

bende şu üç tanesi var,
www.kutupayisi.com
www.trendyol.com
www.polosmart.com

dijital göstergeli olan yeni, henüz kullanmadım ancak termosları dışarıda daha çok kullandığım için 500 ml olması daha avantajlı, kalite açısından elbette stanley ile diğerleri karşılaştırılamaz ancak tantitoni olanının da dizaynı ve kullanımını çok sevdim. kullandığım stanley ve tantitonide herhangi bir koku , metal tadı durumu yaşamadım. stanley i 10 yıldır kullanıyorum, pahalı ama ömürlük diyebilirim.

hypathia

Madem sadece evde kullanacaksınız, tamamen cam şişe kullansanız daha iyi olmaz mı?

muhayyer divan

termos değil ama evde olduğu için cam şişe öneririm ben.

şu baya iyi, farklı boyları da var

(git: www.pasabahcemagazalari.com)

noxie

evde termos yerine cam önerenlere çok anlam veremiyorum... plastikten memnun olmamasının bir sebebi de yazın soğuk tutmuyor oluşu sonuçta. ben yaz kış sadece soğuk su içen biriyim, evde de olsan 1 saate kadar oda sıcaklığına gelmiş oluyor su :D içilecek hali kalmıyor. termos candır.

ama evde kullanılacaksa masada daha büyük bi termos bulundurmak daha kullanışlı olur. taşınabilir pipetli modeller dışarıda da yanında soğuk su bulundurmak isteyenler için ideal. bütçe şuan sadece tek bir termos almaya yetecek seviyedeyse dışarıda da kullanılabileceğinden küçük bişey daha iyi olabilir. ama 2 litrelik termoslar çok pahalı değil.

termoslarda bir de soğuk tutma performansı sıcak tutma performansından daha iyi oluyor. gidip çok pahalı markalardan almak gerekmez soğuk su için. ben liptonun eşantiyon verdiği termosu kullanıyorum mesela evde. tüm gün içilecek seviyede soğuk tutuyor.

konetsu
1

mobil görünümden çık