soru başlıkta.




 

Ben denk gelmedim de buraya göre misal nortface, fujitsu falan hala xp kullaniyormus.
enlyft.com

logisticsmanager

Etrafta olan koca koca Reklam panolarında görüyorum bazen. Bildirim falan çıkıyor kapatmayı unutuyorlar

jackyr

Kişisel olarak kullanılanına denk gelmedim günümüzde. Ama etrafta hep görüyorum hala reklam panolarında, toplu taşıma bilgi ekranlarında, ATM'lerde vs.

king lizard

Lablarda bir ölçüm cihazına bağlı ve sadece o cihazın programını kullanmak için tutulan çok eski pclerde görüyorum bazen

nundu

Türkiyenin en büyük kurumsal firmalarından birinin labında üretimden çıkan buzdolaplarını test eden sensörlerin baglı oldugu bilgisayarda windwos xp yüklüydü. canlı canlı gördüm.

limonlu eksi

Nundu +1

Hem cihazın özellikleri yenisini kaldırmayacağından, hem de kullamılan aletin yazılımı orada olduğundan xp bilgisayar var labpratuvarda

Bir tanesine disket ile program kurdum hatta

jülsezar

bırak xp'yi, windows 2000 - nt - dos çalıştıran bilgisayarlarımız var :) tabi bunlar endüstriyel pc. makinelerin kontrolü amacıyla kullanılıyor. internete vs. bağlı değil. revizyonu çok maliyetli. örneğin tek bir makinenin pc'si 12 bin euro civarıydı. dolayısı ile çalışıyorsa dokunma prensibini uyguluyoruz :)

delidir yakalayin

ofiste kullanılan bir cihazda hala xp mevcut. üzerindeki spesifik donanımlara ait yazılımların güncel versiyonlarını edinemiyoruz o yüzden öyle arafta kaldı.

inheritance

valla bizim işyerinde eski bir cnc var onun programı için mecbur hala xp kullanıyoruz

zenc
1

mobil görünümden çık