[q]
(7) 

Bebek arabası

solenkol #1582241
Tecrubeli duyurudaşlarımıza sorarım; anakucağıyla da kullanmak için bir araba bakma arifesindeyiz. Travel sistem cok buyuk yer kapladıgı için kullannıssız deniliyor. O yuzden bagajda cok yer kaplamayan katlanınca bir bebek arabası bakıyoruz. Dikkatimi cekenler chicco goody plus ve cybex libelle. Sizin önerileriniz ne olurdu? Bonus soru: yurtdısındaki arkadaslarımıza tr ye gelirken sipariş versek paketinden acıp kabine koyup getirebilirler mi? Sorun olur mu bu durum?




 

Nasıl kullanacağınızla alakalı. Eğer bebeği arabada taşıyacaksanız, sorun uyuduğu zaman nasıl bindirip indireceğiniz.

Travel system, bebek ana kucağı içinde uyurken kıpırdatmadan ana kucağı içinde arabaya koyabilmek ve arabadan alabilmek için yapılmış bir şey. Buna ihtiyacınız olacaksa, varsın büyük olsun.

Ama yok arabayla işimiz yok diyorsanız, o zaman bu kaba saba şeylere katlanmanıza gerek yok, herhangi birini alabilirsiniz. Marka, model, renk, desen falan filan hiç fark etmez.

Size tek önerim satın almadan önce bir şekilde alacağınız bebek arabasını görün, bir katlayın açın. Rahat katlayıp açıyorsanız, sorun yok. Yapıştırın gitsin.

babilfish

cybex easy twist mi ne vardı sanırım onu herkes hem yer kaplamaması hem kolay katlanması falan bi sürü şey için övüyor.
uçakta bebek yoksa bebek arabası kargo sınıfından ücretlendirilir diye biliyorum. arabayla gelen biri varsa daha mantıklı.

wild honey suckle

travel vs bilemiyorum ama minimum altı ay pusetle indirip bindireceğiniz için pusetli bir model almak zorundasınız zaten. sonrasında bu bahsettiğin modellere geçebilirsiniz.

pusetli modelin kullanım ömrü kısa olacağı için en uygun neyse o alınabilir, hatta varsa ikinci el de olur.

bonusa cevap, gerçekten kabin boy ise evet getirebilirler. katlandıktan sonraki ölçülerine bakmak lazım.

sürekli yurtdışına gidip gelmeyecekseniz sırf kabin boy diye çok para vermeyin bence. büyük bebek arabalarını da zaten katlı halde uçak kapısından teslim edip inince yine kapıdan teslim alabiliyorsunuz. her bebek arabayı sevmiyor, bunu da hesaba katın.

elorelia

cybex easy twist 2 yanına da cybex cloud z puset almıstık. easy twist hem öne hem arkaya dönük kullanılabilmesi, hafif olması, bagajda az yer kaplamasıyla oldukça memnun etti.
Cloud z, ADAC güvenlik skoru yüksek olsa da oldukca büyük ve agır bir puset. daha hafif modellere bakılabilir. 4-5 aydan itibaren izofixli sabit oto koltuguna (sirona zi) gectik.

unalub

merhaba, ikinci el cybex qbit plus satıyorum. travel sistem ama katlanınca ufak oluyor. isterseniz fotoğraf atabilirim. mesaj atabilirsiniz bana.

www.eksiduyuru.com

candide

merhaba bende de travel sistem bugaboo ve cybex ana kucağı var, dilerseniz uygun olarak satabilirim.

soru yanıtına gelirsem, bugaboo’dan çok memnun kaldım, katlanılıyor evet ama şu an kullandığım libelle gibi küçük olmuyor. ben 2. bebek arabası olarak libelle’i almıştım ama bebekken anakucağı şart. büyüdükçe libelle gibi seçenekler daha iyi.

deartheodosia

quinny zapp xtra 2 kullanıyorum. Katlayınca kabin boy oluyor, pusetle de kullanabilirsin.

metos
1

mobil görünümden çık