2024 model hakkinda ne dusunuyorsunuz, yaklasik fiyati 1,7. hibrit olmasi buyuk arti. sunroof, elektrikli on koltuk vesayir yok aracta.




 

Amerika'da genelde crv tercih ediliyor hrv yerine. Arabayi bilmiyorum. Yalniz yurt disindan bakinca bu $25.000 usd'lik arabaya 2 milyon'a yakin odeme yapilmasi cok tuhaf geliyor. Yurt disi, Tr araba fiyati karsilastirma tartismasi baslatmak istemiyorum ama ederi bu degil bu arabanin.

thetruenorthstrongandfree

en dolusunun ederi Avrupa da 35.000 eur olan bir arabanın en boşuna bu parayı vermeyin. Evet Türkiye de ruhsat pahalı, vergi çok fakat gidin vergisiz ticari falan alın. yazık günah. 21. yüzyılda koltuk ısıtması, elektrikli koltuk ayarı olmayan araç almayın.

ThomasJefferson

yukarıdaki yorumlara katılıyorum.türkiyede çoğu araba fiyatını haketmiyor ancak hatrı sayılır bir ücret ödeyecekseniz bu alman grubu olsun.

mikahakkinen

bence güzel araba. ihtiyaçlarınızı da karşılıyorsa iyidir. yurtdışında şu kadar yorumlarına bakma. bu mantıkla hiçbir arabayı alamazsın. zaten yıllardır böyle durum. ancak ikinci eli de zannedersem çok yok bu arabanın.

paintov

yakınımıza yeni aldık. şimdiye kadar gördüğümüz eksileri, yeterince hızlanmıyor. arka koltuk diz mesafesi az. ama güzel araç genel olarak.

sunroof, elektrikli koltuk yoksa bomboş paket yani. bu paraya bunu almazdım.

araba konusu beni kanser edecek. onu alacağına 100k daha ver şunu al diyen diyene :) çok kolay gelsin.

gabe h coud

yanlis anlasima olmasin arabanin orta paketini alacagim ama en dolu paketinde de yok zaten bu ozellikler. en ust pakette sadece kablosuz sarj var.

badcode
1

mobil görünümden çık