memnun musunuz? istikrar sağlanıyor mu?

sıkıldım salona gitmekten açıkçası.


 

bir ara bir akrabamın evinin alt katında hamam, sauna ve yüzme havuzu vardı. Alt katı derken gerçekten alt katı yani müstakil ev. girmeye üşeniyorduk.

üşenen her türlü üşenir. benim spor odam olsa sadece var demek için olurdu.

sevdiği şeyi yapan için uzakta olmuş yakında olmuş fark etmiyor bence.

ama siz gerçekten seviyor ama sadece yol yoruyorsa, yapılabilir neden yapılmasın annem sürekli tv karşısında eliptik bisiklet, uzay yürüyüşü falan yapıyordu bir ara.

ben denedim, 1-2 gün yaptım üşendim.

ananiyimioguz

Bence asıl soru şu; salondan neden sıkıldınız?
Ben misal 14 senedir covid ve askerlik saymazsak her hafta 4 gün salondayim bir kere sıkılmadım.

Bence bakmak gereken şey ne yaptığımız ve bizi neyin sıktığı. Eğer makinelerde falan çalışıyorsaniz normal. Hayatımda son 7-8 senede makineye dediğim iki an; omuz sakatlığı sonrası izolasyon çalışması. Triceps sakatlığı sonrası aynı şekilde izolasyon.

Onun dışında evde de var; iki adet kettlebell, şimdi 24 kgluk almak istiyorum. Barfiks barı. Buna ek olarak ağırlık yeleği. bir de duffle bag alıp içine 30-40kg kum koyma planı.

Istikrar salonla ya da evle alakalı değil. COVID dönemi evde haftada 4 gün yapmaya devam ettim misal.

Salonun güzelliği su; binlerce liraya mal olacak malzemeleri kullanmak. Yani kullandığım çoğu şeyi almaya kalksam 3-4 bin euro direkt vermem lazım. Yalnız bunlarin hepsine gerek yok tabi, minimal bir spor programı yapmak mümkün.

logisticsmanager

düzenli spora gidiyorum. uzak sayılabilecek bir yerde salon. eve malzeme almayı ara ara düşünüyorum ama vazgeçiyorum. kesin evde yapmaya üşenirim ve düzenimi kaybederim çünkü. bir de dışarı çıkmak iyi ya.

nolmus yani
1

mobil görünümden çık