Merhaba. Onumuzdeki gunlerde Ankara'da ABD vizesi icin gorusmeye gidecegim. Gorusme genel olarak nasil geciyor, gorusmeye girerken sahsi esyalarimi birakabilmem icin bir emanet var mi,vb genel olarak bilgi verebilen olursa cok sevinirim. Tesekkurler.




 

Haftaya da benim var. Başlığı takip edeyim ben de.

spacevan

Selam,
Emanetçiler otoparkçılar genelde ama tavsiye etmiyorum arabayla gidip arabada bırakabilirsin anahtarı alıyorlar çünkü.
Kapıdan itibaren 272772 kere güvenlik kontrolü var yönergeleri takip edersen kolay zaten.
Yukarı çıkınca tekrar form koduna bakıyorlar ve parmak izi alıyorlar sonra da sıraya geçip müsait bankoya ilerliyorsun. Hepsi ing ve türkçe biliyor. Ne zaman gideceksiniz ne kadar kalacaksınız daha önce hangi ülkelere gittiniz mesleğiniz evli misiniz gibi sorular soruyorlar. Hepsine net be doğru cevaplar vermek önemli. Tıkır tıkır bilgisayara birşeyler yazıyorlar eğer vizeniz onaylandıysa elinize bir kağıt veriyorlar, onaylanmadıysa pasaportunuzu geri verip size bu seferlik vize vermediklerini açıklıyorlar.

wild honey suckle

Teşekkür ederim. Bu arada araçla olmayacağım, eşyalarımı otelde bırakmak aklıma geldi..

mondayboredom

ticari için gitmiştim. bana sadece niçin gidiyorsun dedi, iş dedim. ne işi dedi. şöyle bi iş dedim. vizen onaylandı dedi. 20 saniye falan sürdü, hiçbir evrağa da bakmadı.

awlmi

Konsolosluk çevresi hep emanetçi. Sıkıntı yaşamazsınız.

ruhen hastayim ben

Iki dakika havadan sudan muhabbet etmiştik. Neden gittiğimi sordu, nereye gideceğimi sormuştu. 5 dakika falan sürmüştür.

mirty
1

mobil görünümden çık