[q]
(11) 

Erkeklere bir soru

dissendium #1581816
Merhaba. Evli ve çocuklu olduğunuzu düşünün. Bir şekilde işi bıraktınız. Uzun süre iş arama lüksünüz yok. Bir iki günde iş bulmanız gerekiyor diyelim. Hangi işlerde çalışırdınız ya da çalıştınız? Bu iş sizi mutsuz eder miydi? Kadınlar da cevap verebilir. Teşekkür ederim.




 

Taksiye çıkardım.

numlock

Evli ve çocukluysam ne iş bulursam yapardım. Kasiyerlik, taksicilik gibi

ferenc

motorum varsa direkt kurye. yoksa restoranlara koşar kuryelik yapabileceğimi söylerdim illa 1-2'si ok derdi. olmadı mı, marketlerde iş bakardım. o da mı olmadı, benzincilerde pompacılık kovalardım.

"Bu iş sizi mutsuz eder miydi?", kendi işimle alakalı arayış yaparsam, fırsat bulursam benzer bir pozisyonda tekrar çalışacaksam bu iş zerre mutsuz etmezdi aksine keyifte alırdım.

avatar is back

avatar is back, kendi işinizde başvuru yapıyorsunuz. Kendi işinizi bulana kadar olan kısım için bu soru.

dissendium

Evli ve çocukluysam iş bulana kadar ne iş olsa yaparım. En yakın A101'de kasiyer olurum mesela.

nawar

cok acil oldugu durumlarda bulasik yikadigim oldu gecmiste kisa sureli. gunluk fuar isleri falan da olabiliyor ama kisa sureli araniyorsa.

kisa sureli yaptiysam mutsuz olmam. surekli yapsam olabilirdim.

bohr atom modeli

bana da kuryelik mantıklı geliyor. erk arkimi de gece mesaisi yapan bi işe gönderirdim barmenlik gibi. masa başı çalışan adam biraz hayata karışsın mk...

ala09

32 yaşında, bekar ve yalnız yaşayan bir erkeğim.
Öncelikle şu "Mutsuz eder miydi" sorusunu Allah bilir. Muhtemelen etmezdi çünkü böyle bir devirde evde çoluk çocuk varken kısa sürede iş bulduysam halime şükrederdim.
Ben daha önce yazılım şirketi (startup) batırdım ve ondan sonra girdiğim ilk işten hiç çıkmadım. Piyasayı hiç bilmiyorum o yüzden ama yapım gereği zihnen kendimi böyle durumlarda hep en kötü senaryoya hazırlarım. Şu an da ekmek aslanın ağzında malum, eğer mutsuz olacaksam da o bulduğum işe önce girer, sonra orada ekmek parası kazanırken daha iyi şartları aramaya başlardım.

norek

Kendim a101e filan kasiyer diye girerdim kocamı da taksici yapardım şu kaçak olanlardan ya da kurye olsun. Mutsuz olmazdım böyle işler zaten geçici yapılıyor kimse kasiyerlik kuryelik kariyeri yapmak için çalışmıyor. Bir süre çalışılıp kendi mesleğine dönersin. Yerine göre eğlenceli bir deneyim olabilir.

kaptan maydanoz

b planım her zaman özel ders vermek oldu/olacak. evli ve çocukluyken de tek iş olarak yaptığım bir dönem oldu.

hrskrs

cocugum icin ne is olsa. legal oldugu sürece her sey.
yüzme kursu gibi lüks sayilabilecek bir aktivite icin bile yapmayacagim sey olmaz cocugumun mutlulugu, yetiskin olunca kendini eksik hissetmemesi icin.
K

ama söyle de bir sey de var ben büyük ihtimalle önlemimi önceden de alirdim. her sey bizim icin tabii bunu da unutmayarak.

robert bosch
1

mobil görünümden çık