Çok eski evet ama yazı yazıp internete girmelik falan bişey lazım.
130 eurya buldum. Temiz kullanılmış.
Yine de apple’ın bazı güncellemeleri eski modellere gelmiyor, ne bileyim kullanacağım uygulamalarda sorun çıkar mı vs gibi sorular geldi aklıma.

Aşırı mı eski olur bu model?

Teşekkürler.

 

Hangi uygulamaları kullandığınızı buradaki kimse bilmediği için sorun çıkar mı sorusuna cevap verebilecek kimse çıkmaz bence.

Cihazın OS güncelleme desteği uzun zaman önce sona erdi, ancak nadiren güvenlik güncellemesi gelebilir, o da belki.

Yazı yazıp internete girmeye yarar mı: Bilmiyorum. Bende Mid 2012 retina olmayan bir MBP vardı. SSD ve RAM takviyesi ile Retina seviyesine yaklaştırmıştım. Geçen sene bilgisayarı değiştirmek zorunda kaldım zira internete girip yazı yazarken dahi aniden aşırı ısınıyordu. İşin gücün ortasında bilgisayarsız kalmayayım diye değiştirdim bilgisayarı. Eğer iş yapılmayacaksa, bilgisayarın yavaş olması sorun teşkil etmeyecekse, olası güvenlik açıkları göz ardı edilebilecekse, şarj aleti vs ek masraf olmayacaksa, tasarım ve boyut bakımından hala güncel bilgisayarlar seviyesinde bir Apple kullanılmak isteniyorsa 130 Euro bence kumar oynamaya değebilir ama bilgisayar ile şarj aletinin sağlam olduğundan emin olun, aksi takdirde tamir için çok para harcama ya da 130 Euro'yu çöpe atma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

10551037

Alınmaz o. Onun yerine ipad al geç.

ferenc

opencore legacy ile son güncellemeyi alma ihtimaliniz var. ben 2013 pro modeline kurmaya başardım.

dortania.github.io

false pretension
1

mobil görünümden çık