Merhaba,

Uzun süredir yurtışına çıkmıyorum. Turkcell hattımı en azından gittiğim ülkede oraya ait simcard alana kadar geçici olarak kullanmayı düşünüyorum, fatura patlamadan bu mümkün mü? Eskiden yurtdışında kullanmak için özel paketler vardı, hala devam eden var mı yakın zamanda kullandığınız?

Teşekkürler

 

selam. var da direkt gideceğiniz ülkeye uyumlu e-sim satın alın, kurun, öyle gidin. kafanız rahat olur. tabii telefon destekliyorsa.

bir ileti paylastim

artık kimse yurt dışında roaming kullanmıyor, zaten iletişim whatsapp üzerinden yapıldığı için e-sim alıp geçiyor. ben olsam öyle yapardım, çok daha ekonomik olur.

sir gawain

1 haftadır balkanlardayım, mobimatterin balkanlar e-sim'ini alıp gittim. Acayip güzel çalıştı her yerde. Her ülke veya bölgeye özel paketleri var. Bir de tahminimden az oldu data kullanımı, bizim operatörler bizi öpüyor galiba bu konuda da. Telefonunuz destekliyorsa tavsiye ederim.

mobimatter.com

bu arada adet olduğu üzere mobimatterde size ve bana 5 dolara kadar kredi kazandıran kodum: UGURY71935 ben de sözlükten birinin kodunu girip almıştım.

faithless
1

mobil görünümden çık