İrlanda'ya seyahat edeceğim, arkadaşım e-sim önerdi ama konuyla ilgili hiç bilgim yok. Turkcell'den mi temin etmemiz lazım, gittiğimiz ülkeden mi? Normal paketler geçerli oluyor mu Turkcell'se? Telefonda eski sim-card'ımız takılı kalabiliyor, değil mi? Başka bilinmesi gerekenleri paylaşabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler


 

E-sim gittiğin ülkeden alabilirsin. Buradan aldığın buranın tarifesiyle geçerli olur.

E-sim in fiziksel sim kartından farkı yok aslında. O ülkedeki operatörler eğer e-sim veriyorsa bir tarife seçip ona göre alabilirsin. İkinci olarak global bazı firmalar var bunlar da e-sim hizmeti sunuyor ülkeye gitmeden veya operatörlerle uğraşmadan internet üzerinden veriyor e-sim ama daha pahalı oluyor genelde.

Bazı operatörlerde e-sim ücreti fiziksele göre daha yüksek olabiliyor.

Elektronik sim için bir qr kod okutmak gerekiyor daha sonra o telefonda sim aktif hale geliyor. Bu durumda telefondaki simi çıkarmaya gerek yok ama yabancı ülkede o sim internet veya telefon kullanırsa faturaya yansıması olur.

ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates

Arkadaşınız airalo gibi uygulama üstünden e-sim alabildiğiniz sistemleri kastetmiştir, uygulamayı kurup paket fiyatlarına bakabilirsiniz

kimlanbu

bir three mağazasına gidip 20 euro karşılığı hat alabilirsiniz. irlanda içi sınırsız internet paketi veriyor. ek özellikleri de mevcut.

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili
1

mobil görünümden çık