market poşetleri 25 kuruş olduğu için ve "çözünebilir" gibi ekolojik şeyleri de yazdığı ve büyüküğü de benim için iyi olduğu için markete gittiğimde 20 30 tane alıyorum genelde.

koropolast vs gibi çöp torbaları


 

marketlerin25 kr olan poşetlerini her markete gittiğimde alıyorum. çöp oşeti olarak onları kullanıyorum. ama çoğu market altlarını özellikle deliyor. bir kaç kat iç içe koyup kullanıyorum. rulo şeklindeki koroplast vs poşetlerden almıyorum.

exlibris

piyasada satılan çöp torbaları çok sağlam olmadığı için battal boy büyük siyah kalın poşetlerden alıyorum. bu poşetleri ayrıca kedi kumunu da boşaltmak için kullandığım oluyor.

false pretension

@exlibris+1
Ben delinmişine denk gelmedim ama. Ek olarak pazar poşetlerini de kullanıyorum.

Amaranta ursula

trendyolda kilo ile satılan poşetlerden alıyorum. incesi var kalını var okuyup almak lazım. çoğu poşet manav reyonundakilerden özellliklekalın olanlarını arat.
yakınlarda varsa bazı dükkanlar plastik kağıt tabak gibi şeyler satıyoronlardada böyle poşetler bulunuyor.
mesela manav poşeti gibi olanların küçük boylarını kedinin kumu için günlük kullanıyorum.
manav poşeti orta boyunu çoğu zaman artan yemekleri tabakla içine koyuyorum vs

eja

Koroplast ya da cook fark etmiyor, büzgülü olması lazım ki hem ben hem kapıcı hem de çöp toplayanlar için pratik olsun. Kokulu olanı bulursam tercih ediyorum. Çöp kutuma göre boy seçiyorum, çok çöp çıkmıyorsa evde beklemesin diye orta boy kullanmak mantıklı.

Bruce

akmaz kokmaz, acaip sağlam bi poşet.

www.yakutsanambalaj.com.tr

spirit crusher
1

mobil görünümden çık