varlıklı olduğu belli bir adam sabah uyanıyor, duşunu alıyor, tıraş oluyor, pahalı bir losyon sürüyor, yine pahalı kıyafetlerini giyip lüks kol saatini takıyor, evden çıkarken yine pahalı bir spor aracın anahtarını alıyor ve otoparka iniyor. tam o esnada önünden hızla reklama konu olan araç geçip gidiyor. reklamın teması da her türlü lükse sahip olabilirsiniz ama bir x’e (ferrari, porsche gibi) sahip olmak kolay değil gibi bir şeydi.

adamın kullandığı kıyafetler, saat, arabası falan da az da olsa markaları belli olacak şekilde kullanılmıştı sanki. atıyorum saati takarken markası tam görünmese de rolex olduğu belli oluyordu gibi.

bazı yerlerini uyduruyor da olabilirim ama kabaca bu şekilde bir reklamdı. hatırlayan çıkar mı acaba?

 

www.adsoftheworld.com

şurada olabilir, birkaç wording ile arama yapıp deneyebilirsiniz.
sene kaç, hangi ülkenin reklamı?

eurhka

Avrupalı bir marka olması lazım, Ferrari, Porsche gibi. Muhtemelen 90’ların sonu. Gri bir renk teması hakimdi diye hatırlıyorum.

orient blue

Ben hatırlıyorum ama reklamı bulamadım. Adam uyanıyor, yatak örtüsü porsche, traş oluyor kolonya vs herşey baştan aşağı porsche. Garajdan bir 911'e binip çıkıyor, yolda herkesi solluyor falan, sonra aynadan kırmızı bir nokta görüyor. Bi ferrari ışık hızında yanından geçip gidiyor diye hatırlıyorum. Reklam da ferrari reklamıydı sanırım.

thracia

@thracia

Evet olabilir, aklımda yarım yamalak kalmış, bazı yerleri uyduruyor olabilirim :) ama tema olarak anlattığınız gibiydi, belki de direkt oydu. Zamanında da internetten izlemiştim, YouTube’da olmaması çok ilginç.

orient blue
1

mobil görünümden çık