B12 değerim 107 gibi son derece düşük bir değer çıktığı için Dodex iğne tedavisine başladım. 5 iğne olduktan 1.5 hafta sonra kan değerimi yeniden ölçtürdüğümde değerin sadece 167 çıktığını gördüm. Doktor bağırsak emilim probleminden şüphelendi ve dahiliye'ye yönlendirdi. Benzer durum yaşayan birileri var ise tavsiyelere açığım, teşekkür ederim.




 

Evet değerler iğneye rağmen o şekilde seyrediyorsa bağırsak emiliminde sorun var demektir. Aynısını bana da söylediler. Ama kurcalamadım, kendi boşvermişliğimden. Yoksa baktırmakta fayda var.

invictae

Bende de yıllardır B12 çok düşüktü, aralıklı olarak ilaç kullanıyordum. Günde 1 tane haşlanmış yumurta yemeye başladım, şu an 300-400 seviyesinde çıkıyor. Yeterince et tüketmiyorsanız her gün yumurta yemeye çalışın.

gnosis

İlk hafta her gün iğne, sonra haftada bir 4-5 hafta iğne ve sonra ayda bir iğneye geciliyor. depolar bomboş olduğundan ancak 160 olmuştur. İğne barsaktan emilmeye uğramaz, kas dokusundan doğrudan dolaşıma geçer, barsak emilim sorunu vardır diye bu yol tercih edilir. Yeterince yakselmemiş diye erken kelaş edilmişe benziyorsunuz. Haftada bir iğne kürünü de bitirip baktıraydınız b12 düzeyine

sagini solunu bilmez cahil

dil altı b12 ler de al zaten fazlası suyla gider.

joepiscopo
1

mobil görünümden çık