[q]
(3) 

Yunanistan vize reddi

duster #1579436
daha önce 2 kere aldığım yunan vizesinde bugün red yedim. karar gezinizin amacı tam olarak anlaşılamadı diyor ve hesabınızda yeteri nakit yok diyor. yüklü miktarda paranın olduğu hesabımı yolladığım ve tatil amaçlı olduğunu, daha önce de 2 kere gittiğimi belirttiğim halde. neyse...... (burada hard küfürler var)

şimdi sadece meraktan soruyorum, hırs yapsam haftaya tekrar başvurabiliyor muyum? yoksa bekleme süresi kılıklı bir mevzu oluyor mu?


 

Yunanistan'a Nisan ayı dahil tüm randevular kapalı. Başvurmak isteniz de randevu bulamazsınız muhtemelen.

Şu an bakılan en büyük kriter, aldığınız vizeyi, vize aldığınız ülke için kullanıyor olmanız. Yani daha önce yunanistan'dan atıyorum 3 aylık vize aldınız ancak yunanistana sadece bir kez girip kalanında diğer avrupa ülkelerine yunanistandan daha çok gittiyseniz geçmiş olsun, hemen reddi yapıştırıyor. Verdiği vizeyi yunanistanda kullanmanızı bekliyor. bunun için de satın alınmış gidiş dönüş uçak bileti, parası ödenmiş otel ya da airbnb gibi belgeler önemli oluyor. Eskisi gibi sadece randevu falan işe yaramıyor.

thracia

adalara kapıda vize başlıyacak denmişti. bu konu hakkında gelişme var mı?

mikahakkinen

Vizesiz bir dünya güzel ülke var benim turistik vizem reddedilseydi bir daha başvurmazdım ne gereği var bu kadar uğraşmaya? Yunanistan'da ki adaların ekonomisi Türk turistler sayesinde dönüyor zaten kendileri düşünsün.

doharkoman
1

mobil görünümden çık