[q]
(4) 

Gillette blue mach 3

rosey #1579308
Bu jileti kullanan var mı? sapıyla beraber tekli de satılıyor çoklu da. Çok uzun bir dönem kullanım sonucu şöyle düşünüyorum. Ben bunu 3'lü 5'li 10'lu olanlarından hep aldım kullandım. İçinden çıkan bazı jiletleri 10-15 tıraş art arda kullanabilirken bazılarını 2-3 kez kullanabildim. 2-3 kez kullandıklarım almamaya başladı. 10-15 kez kullandıklarım ise her seferinde yeni gibi. burada dikkat ettiğim şey zamanla keskinliğini kaybetmesi değil. keskinlik hepsinde aynı. ama 2-3 kez kullandıklarımın sanki jilet açısı tam değil, çok sefer kullandıklarımın ise deriye temas ettiği açı daha dik olduğu için uzun gidiyor gibi. 5'li pakette 1-2 tanesini uzun süre kullanabiliyorum. Böyle bir şeyi tecrübe ettiniz mi?




 

mach 3 yedek bıçağının orijinalinden çok sahtesi var piyasada. internetten almayın mesela. migros gibi kurumsal zincir marketlerden alabilirsiniz.

mustafakesekci

Evet var böyle birşey. Blue 2 veya Blue 3, bazı jiletler kör çıkıyor. Birçok kez başıma geldi. Gayet güvenilir ve merkezi yerlerden aldığımı düşünüyorum. Üretim yöntemiyle ilgili bir handikaptır belki.

mikro patlama

bu markayı ve modeli uzun yılladır babama alıyordum, genelde memnun olsa da arada çok kötü çıkıyor diyordu; geçenlerde başka bir marka aldım, çok memnun kaldı. yıllarca bununla boşa ugraşmışım dedi hatta. şu an hatırlamıyorum ama bakınca yazarım ve editlerim.

sweetoffice

iyi bir tıraş makinesi alıp kurtulun, finansal ve zaman açısından karlı çıkarsınız diye düşünüyorum.

Rao
1

mobil görünümden çık