[q]
(4) 

Süper kupa

kelbukel #1579052
Geçen yaz neden oynanmamıştı? Sırf bu Arabistan mevzusu için miydi kışa ertelenmesi?




 

evet

kanatlı kontun müşfik öpücüğü

icardi daha tatildeydi. galatasaray takım olarak tam hazır değildi.
arabistan mevzusu sonradan çıktı

my fault

Bir onceki sezon super kupa 30 temmuzda oynanmis, normalde yine temmuz sonu, agustosun ilk haftasi oynanmasi bekleniyor. O sekilde planlar, soylentiler var,
O sirada Avrupa kupasi elemeleri basliyor, ulke puani muhabbetleri devreye giriyor ve Belcika, Hollanda vs pek cok ulkenin ligini, domestik maclarini erteledigi Avrupa maclarina onem verilmesi gerektigi basinda vurgulaniyor. Tff de maci devre arasina erteliyor www.sozcu.com.tr ve baska ulkede yapma planlari devreye sokuluyor. Olay kabaca ulke puani muhabbeti ve TFF'nin basiretsizligi, ikircikligi.

Ama asil mesele: Tabi Gs'in CL icin 3 eleme oynayacak olmasi idi. O mac ertelenmeyip GS elenseydi, CL gelirlerinden mahrum kalsaydi federasyon bir sey kalmazdi, vatan hainliginden yargilanirdi o maci ertelemeyenler. GS lobisi ve ekurisi AKP medyasi sayesinde linc edilmekten kilpayi kurtulmus futbolcularin sucunu tartisiyoruz su an mesela.

freedonia

4 türk takımı avrupa elemesi oynuyordu. bu sebeple ertelendi. muhtemelen arabistan işi kafalarında vardı. avrupa işi de kılıfı oldu.

sadece gs erteleme isteseydi, fb de kabul etmezdi. demek ki fb'yi de arabistan işiyle ikna ettiler. geri kalan yorumlar fanatiklikten başka bir şey değil

paintov
1

mobil görünümden çık