Ortaokuldaki oğluma sadece haberleşme amaçlı kullanabileceği tuşlu bi cep telefonu almak istiyorum. Önerebileceğiniz marka, model var mı? Çok çabuk bozulmasın, sesi iyi olsun, şarj aleti bulunabilsin yeter.




 

HB, N11'de falan gördüğünüz tuşlu telefonların hepsi toplama telefonlar. Bazısı kaçak, IMEI sorunu yaşanabilen cihazlar. Markalar bile sahte olabilir. Babam için aldım, 6 ay sonra pil değiştirdik. Daha önce almıştım, IMEI kopyalanmış, kapandı. SAR değerlerini hiç bilemiyorum. Bizimkiler mecburen kullanıyorlar.

Şu anda TR'de garantili ve tuşlu alabileceğiniz tek bir marka var Alcatel, onun da menüsü af edersin b.k gibi, arama yapmak istiyorsun, ismin üstüne gelip basınca araması lazım ama basınca başka menü çıkıyor Evet demen lazım, baya uğraştırıcı. Gençlerde sorun olmaz ama yaşlılar için uygun değil. Tekno marketlerde varsa görüp deneyebilirsiniz belki.

Tutkun

Tutkun +1

kesmekes laleler

Alcatel iyi hoş da çocukla dalga geçerler. Ben anaanneme aldım öyle düşünün. Görmede işitmede problem yaşayan yaşlılar için o telefonlar. Normal dokunaklı bir telefon alıp, ebeveyn uygulamaları ile denetlemeyi kisitlamayi denemenizi öneririm.

allah yazdiysa bozsun

Orjinal istiyorsan fazla seçeneğin yok zaten. Şu an piyasada Alcatel ve TCL markaları var. Ben geçen sene anama vatan bilgisayardan Alcatel aldım, memnunuz. Git mağazadan al, kafan rahat temiz temiz kullan. Vatan'da da var, Media Markt'ta da var. İnternetteki alışveriş sitelerinden(Trendyol vs) sakın alma, IMEI falan uğraşırsın.

el conquerador
1

mobil görünümden çık