Hatchback aracım var, suv almak istiyorum. Opel'in güzel mart teklifleri var, %0 faizli. Liste fiyatının altında da fiyat alıyorum.

Durum şu; Maaşımın %35'ini krediye vermem lazım (12 ay kredi, çok uzun değil)
Baz maaşım dışında primler de olacak ama ne kadar olur bilmiyorum. Hadi worst case yılda 2-3 maaş diyelim.

Sizce mantıklı bir şey mi yapıyorum? Seçimden sonra dolar artacak, her şeyin fiyatı yükselecek, yıl sonu dolar beklentisi zaten 40 seviyelerinde deniyor. Bu tabloya bakınca sıfırların fiyatı zaten artacak ciddi oranda. Kampanya da varken mantıklı geliyor bana ama dış gözle de yorum almam lazım.

 

mantıklı. %35 çok değil.12 aymış zaten.

jelly bear

Opel dışında mantıklı.

malheiros

Yatırım için değil de kullanmak için, zevkiniz için bir şey alacaksanız ve ödeyebilecek durumdaysanız asla ertelemeyin.

Mirket

%0 faizli ne bulsam girerim, eski arabada eski modelse hiç durmam, kredisiz birşeye sahip olunuyor. %35 çok bir para değil zaten 4 aya o para eriyecek.

eja

Malheiros +1

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

opel, verdiğim en mantıklı karar aslında. :)

bradshaw

Malheiros +1

since1907

ödeyebilecek durumunuz varsa kesin alın derim. su an arac bollugu var, pazarlık rahat olur en azından. gecen sene 6 ay bayiden arac bekledim yüzüme bakmadılar sinir olmuştum

delidiyorum

Araba marka modelinden hiç anlamam sadece maaşının %35i ile krediye girme olayı için yorum yapıyorum. Kesinlikle al arabayı. Tamam bu sene ara zam olayı olmayacak deniliyor ama belki ağustos gibi patronla konuşup zam da isteyebilirsin. 1 yıllığına girilir bence sıkarsın dişini.

turuncu tonlarda
1

mobil görünümden çık